Kanada vizeyi aldı... Atiba Hutchinson ve Cyle Larin Dünya Kupası’na gidiyor

2022 FIFA Dünya Kupası Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Elemeleri’nde Kanada, konuk ettiği Jamaika’yı 4-0 yenerek Dünya Kupası’na katılım hakkı elde etti. Atiba ve Larin'in forma giydiği Kanada, Jamaika’yı 4-0 mağlup etti ve 36 yıl sonra Dünya Kupası’na gitmeyi garantiledi.

Kanada Milli Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası vizesi aldı... CONCACAF Elemeleri’nde evinde, Jamaika’yı 4-0 mağlup eden Kanada, 36 yıllık Dünya Kupası hasretine son verdi.

Kanada’da Beşiktaş forveti Cyle Larin karşılaşmaya 11’de başladı ve 13. dakikada Kanada’nın ilk golünü kaydetti. Golcü oyuncu 62 dakika sahada kaldı. Atiba Hutchinson ise 62. dakikada maça dahil oldu.

Bu sonuçla elemelerin son haftası öncesi puanını 28’e çıkaran Kanada, 36 yıl aranın ardından ikinci kez Dünya Kupası’na katılmayı garantiledi.

Kuzey Amerika ülkesi daha önce 1986 yılında Meksika’da düzenlenen finallere gitmişti.

Öte yandan Cyle Larin ise 13 gole ulaşarak elemelerin gol krallığı yarışında zirvedeki yerini korudu.

JUSTİN TRUDEAU TEBRİK ETTİ

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Kanada Milli Takımı'nı tebrik etti. "İşte bundan bahsediyorum! Bizi 36 yıl sonra ilk kez Dünya Kupası'na götüren Kanada erkek milli futbol takımını tebrik ediyoruz."

Kanada vizeyi aldı... Atiba Hutchinson ve Cyle Larin Dünya Kupası’na gidiyor

Kanada vizeyi aldı... Atiba Hutchinson ve Cyle Larin Dünya Kupası’na gidiyor ile ilgili etiketler Kanada Justin Trudeau cyle larin Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.