Can Yoldaşım 48. bölüm fragmanı 16 Eylül 2021

Can Yoldaşım 48. bölüm fragmanı izlemek isteyenler Kanal 7'yi yakından takip ediyor. Çarşamba akşamında yayınlanan Can Yoldaşım son bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Can Yoldaşım 16 Eylül fragmanı yayınlandı mı?

Can Yoldaşım son bölümü ile Kanal 7 ekranlarında. Başrollerinde Anas Rashid ile Deepika Singh’in oynadığı Can Yoldaşım dizisi son bölümünde; Santos Mina’nın yaptıklarını öğrenince onu evden kovmak durumunda kalır. Peki, Sandiya Mina’nın evden gitmesini engelleyebilecek mi?

Can Yoldaşım 47. Bölüm Özeti

Sandiya Mina’nın yaptığı her şeyi ortaya çıkarır. Aylardır yanılgı içinde olduğunu anlayan Santos büyük bir yıkım yaşar. Mina eve döndüğünde karmaşayla karşılaşır. Yaptığı tüm oyunların ortaya çıktığını anlayan Mina kendisini affettirmek için çabalar. Vikram ise karısının yaptıkları karşısında çok mahcup olur. Santos ve Vikram Mina’yı evden kovmak ister. Fakat Sandiya Mina’nın evden kovulmasına karşı çıkar. Mina evde kalabilecek mi?

Can Yoldaşım 48. bölüm fragmanı 16 Eylül 2021 ile ilgili etiketler Can Yoldaşım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.