Can Yaman'ın kabus dolu günleri... Saplantılı hayranları yüzünden evini değiştirmek zorunda kaldı

Kariyerine İtalya’da devam eden ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Can Yaman, son günlerde saplantılı hayranları yüzünden korku dolu anlar yaşıyor. Adının anıldığı her kadının da ölüm tehditleri aldığını söyleyen Can Yaman evini de değiştirmek zorunda kaldı. 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu Roma'da aylık kirası 10 bin Euro olan başka bir daire tuttuğu öğrenildi.

Rol aldığı Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay, Erkenci Kuş gibi dizilerle şöhreti yakalayan ve Türkiye'deki kariyerine ara verip İtalya'ya yerleşen 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu Can Yaman, kısa sürede ülkenin en popüler isimlerinden biri oldu. Rol aldığı projeler ve reklamlar sayesinde servetinin yaklaşık 10 milyon doları bulduğu konuşulan 32 yaşındaki oyuncu, özellikle ülkedeki kadınların gözdesi oldu.

HAYRANLARI EVİNE KADAR GELDİ!

Takvim Saklambaç'ya yer alan habere göre; Ancak Can Yaman, önceki gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bazı kişilerin hayranlığının tehlikeli boyuta ulaştığını açıkladı. Saplantılı hayranlarının Roma'daki evine kadar gelip kendisini taciz ettiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, bazı fanlarının ise daha ileriye gittiğini söyledi.

Can Yaman'ın kabus dolu günleri... Saplantılı hayranları yüzünden evini değiştirmek zorunda kaldı


ADININ GEÇTİĞİ KADINLARA TEHDİT MESAJLARI YAĞIYOR

İtalyan basını, başta Can Yaman'ın İtalyan spor spikeri eski sevgilisi Diletta Leotta olmak üzere ünlü oyuncuyla adı anılan birçok kadının, saplantılı hayranları tarafından ölüm tehditleri aldığını yazdı. Hatta bazı fanları, Leotta'ya kanlı tehdit mektubu dahi yolladı.

EVİNİ DEĞİŞTİRDİ

Saplantılı hayranları nedeniyle korkuya kapılan Can Yaman, "Roma'daki evimden başka bir yere taşınmak zorundayım" açıklaması yaptı. Ünlü oyuncunun, Roma'da aylık kirası 10 bin Euro olan başka bir daire tuttuğu öğrenildi. Bu arada İtalyan polisi de Can Yaman'a yapılan tacizi araştırıyor...

Can Yaman'ın kabus dolu günleri... Saplantılı hayranları yüzünden evini değiştirmek zorunda kaldı - Resim : 2

Ana dili gibi İtalyanca konuşan Can Yaman, Roma'nın merkezindeki evini değiştirmek zorunda kaldı. İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Yaman'ın saplantılı hayranları yüzünden kabus dolu günler yaşadı.

 

Can Yaman'ın kabus dolu günleri... Saplantılı hayranları yüzünden evini değiştirmek zorunda kaldı ile ilgili etiketler Can Yaman İtalya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.