Can Yaman'dan sonra eski aşkı Demet Özdemir ile ilgili flaş iddia! Oğuzhan Koç ile ilişikisi reklam mı?

Oyuncu Can Yaman ile spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta'nın aşkı günlerce İtalyan basınında geniş yer bulmuştu. Çiftin reklam için birlikte oldukları iddia edilmişti. Güzel sunucunun eski sevgilisi Daniele Scardina'yı kıskandırmak için, Yaman'la birlikte olduğu öne sürülmüştü. Bu kez ise aynı iddia Can Yaman'ın eski aşkı oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç için ortaya atıldı.

29 yaşındaki güzel oyuncu Demet Özdemir ile 36 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı sevgilisi Oğuzhan Koç hakkında İtalyan medyasının ortaya attığı iddia magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 2021 senesine yaşadıkları aşkla damga vurmuştu. Fakat şimdi ise Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.


Can Yaman'dan sonra eski aşkı Demet Özdemir ile ilgili flaş iddia! Oğuzhan Koç ile ilişikisi reklam mı?

Çıkan iddiaların ardından Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sabah'ta yer alan habere göre; Demet Özdemir, 'Erkenci Kuş' dizisinde birlikte rol aldığı Can Yaman'la aşk yaşamaya başlamış daha sonra çift anlaşamayarak yollarını ayırmıştı. Demet Özdemir'in ismi daha sonra Oğuzhan Koç ile anıldı. Çıkan iddiaların ardında Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, sosyal medya sayfasından fotoğraf paylaşarak haberleri doğruladı. Yazın birlikte tatil yapan yılın sürpriz çifti Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, mutlu anlarını sosyal medya sayfalarından sık sık paylaştılar.

Şimdi ise Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İtalyan, basınına göre Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı sadece reklamdan ibaret.

DEMET ÖZDEMİR VE OĞUZHAN KOÇ AŞKI REKLAM MI?

Torresette adlı internet sitesinde yer alan haberde Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında kafa karıştıran bir iddia ortaya atıldı. Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'un kariyerindeki durgunluğa son vermek için şarkıcıya yardım ettiği ve sahte bir ilişkiyi kabul ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Öte yandan Oğuzhan Koç'un, sosyal medya sayfasını güçlendirmek için para ile takipçi satın aldığı da iddia edildi.

 

''OĞUZHAN KOÇ İLE ACUN ILICALI DOST''

Demet Özdemir'in bu anlaşmadan nasıl karlı çıktığını da aktaran İtalyan basını, Oğuzhan Koç ile Ilıcalı'nın dostluğunu öne sürdü. Demet Özdemir, son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde yer almış ve dizi Acun Ilıcalı'nın kanalında yayınlanmıştı.


Bu iddialar sonrası Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinden nasıl bir açıklama geleceği ise merak konusu oldu. İddiaları ortaya atan gazeteci Alessandro Rosica, Oğuzhan Koç'un kendisini Instagram'dan engellediğini belirtti.

 

 

 

Can Yaman'dan sonra eski aşkı Demet Özdemir ile ilgili flaş iddia! Oğuzhan Koç ile ilişikisi reklam mı? ile ilgili etiketler Can Yaman Demet Özdemir Oğuzhan Koç italyan basını Diletta Leotta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.