Can Yaman'a İtalya'da 400 euro para cezası!

Türkiye'de olduğu gibi İtalya'da da oldukça popüler olan ünlü oyuncu Can Yaman, Roma'da gerçekleştirilen bir çekimin ardından otelden çıkarken hayranlarıyla buluştu. Adeta izdiham yaşanan buluşmanın sonunda, sosyal mesafe kurallarını ihlal etmesi sebebiyle Yaman'a 400 euro (3 bin 600 TL) para cezası kesildi.

Ünlü oyuncu Can Yaman, makarna reklamı için gittiği İtalya'da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yaman hayranları, oyuncuyla fotoğraf çektirmek için adeta izdiham yarattı. 

İtalyan medyasındaki bir habere göre, yönetmen Ferzan Özpetek'in çektiği bir reklam filminde rol alan Yaman, cuma günü çekimlerin ardından otel çıkışında kendisini bekleyen hayranlarıyla buluştu, fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.. İtalyan güvenlik güçleri, 31 yaşındaki aktöre Kovid-19 kısıtlamaları uyarınca sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği için 400 Euro ceza kesti.

Can Yaman'a İtalya'da 400 euro para cezası!

ÖN KAPIDAN ÇIKTI

Güvenlik kaynakları Yaman'ın otele mutabık kalındığı gibi arka kapıdan girdiğini ancak tahmin edildiği gibi çıkışta aynı kapıyı kullanmayarak hayranlarının onu beklediği kapıdan çıktığını bildirdi. 

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul Suadiye’de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Babasının adı Güven Yaman, annesinin adı Güldam Can’dır. Can Yaman 5 yaşındayken, anne ve babası ayrıldı. Büyükannesi Makedon, büyükbabası ise Yugoslav kökenlidir.

DÜNYACA ÜNLÜ KURUMSAL BİR FİRMADA AVUKATLIK YAPTI

İlkokul ve ortaokulu Bilfen Kolejinde okuduktan sonra Lise eğitimini ise İtalyan lisesinde tamamladı. Lise son sınıfta öğrenci değişimi programı ile Amerika‘da Ohio’da okudu. Liseden sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde burslu olarak okuyarak 2012 yılında mezun oldu. Yine üniversitedeyken değişim programıyla Washington’a gidip hukuk dersleri aldı.

2014 yılında, mezun olduktan sonra 1 yıl mecburi staj için Awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır.

Can Yaman, Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra oyunculuğa başlamıştır.

TÜRKÇE İLE BİRLİKTE 5 DİL BİLİYOR

Lisanslı basketbolcu olan yakışıklı oyuncu ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgileniyor.

Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Oyunculuğuna katkıda bulunacağına inandığı için dans eğitimi de almaya başlamıştır.

 

Can Yaman'a İtalya'da 400 euro para cezası! ile ilgili etiketler İtalya Can Yaman Korona sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.