Can Yaman sevgilisi Diletta Leotta'nın ihanetine uğradı

İlişkisini nikah masasına taşımaya hazırlanan ve İtalyan spiker sevgilisi Diletta Leotta'ya evlilik teklifi eden oyuncu Can Yaman, önceki gün ihanet şoku yaşamıştı. İhanet iddialarının basına yansımasının ardından ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan da yorum gecikmedi.

İtalyan basınına yansıyan habere göre Can Yaman'ın evlilik teklif ettiği Diletta Leotta, başka bir erkekle öpüşürken görüntülendi. Haberin magazin dünyasında bomba etkisi yaratmasının ardından Demet Akalın'dan da yorum gecikmedi.

 Can Yaman sevgilisi Diletta Leotta'nın ihanetine uğradı

Son dönemde kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu Can Yaman'ın bir süredir beraber olduğu ve evlenme teklifi ettiği İtalyan spiker Diletta Leotta, ABD'li milyarder ve Roma futbol kulübünün başkan yardımcısı Ryan Friedkin'le dudak dudağa görüntülendi. Görüntüler İtalya'daki bir dergiye kapak oldu.

Can Yaman sevgilisi Diletta Leotta'nın ihanetine uğradı - Resim : 2

DEMET AKALIN: KIZ ÇİRKİN AMA...

Leotta ve Ryan Friedkin'in İtalyan basınında yayınlanan samimi görüntüleri sosyal medyada da bomba gibi düştü. İhanet iddialarının basına yansımasının ardından kendini tutamayan şarkıcı Demet Akalın, Can Yaman'ın sevgilisine ateş püskürdü; ''Kız güzel olsa içim yanmaz. Çirkin ama paylaşılamıyor... Her zaman çirkinlik şansı önemli diyorum''

CAN YAMAN SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Ortaya çıkan görüntüler magazin gündemine damga vururken Yaman henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Leotta ve Yaman'ın Instagram hesaplarındaki birlikte olan karelerini de silmemeleri dikkatlerden kaçmadı.

Can Yaman sevgilisi Diletta Leotta'nın ihanetine uğradı ile ilgili etiketler Can Yaman Demet Akalın Diletta Leotta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.