Can Yaman Pasha Fencer-Savaşçı Paşa oyununun yüzü oldu!

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış gibi iddialı yapımların yıldızı Can Yaman marka anlaşması ile gündem olmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu bu kez oyunseverlerin ilgiyle takip ettiği Pasha Fencer oyununun yüzü olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak Özge Gürel ile Bay Yanlış dizisinde başrolü paylaşan  yetenekli oyuncunun dizisi yakın tarihte final yapmıştı.  Sonrasında ünlü oyuncunun hangi projede yer alacağı merak konusuydu.

Can Yaman Pasha Fencer-Savaşçı Paşa oyununun yüzü oldu!

Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizileriyle Türkiye'de olduğu kadar diğer ülkelerde de geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu, popülaritesini arttırmaya devam ediyor.

Can Yaman Pasha Fencer-Savaşçı Paşa oyununun yüzü oldu! - Resim : 2

BU KEZ OYNAMIYOR, OYNATIYOR!

Başarılı oyuncu bu kez dizilerle değil marka anlaşması ile gündemde. Yaman, bundan böyle oyunseverlerin yakından bildiği 'Pasha Fencer' oyunuyla da anılacak gibi gözüküyor.

Can Yaman Pasha Fencer-Savaşçı Paşa oyununun yüzü oldu! - Resim : 3

Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı habere göre, Can Yaman, dünya genelinde 50 milyon oyuncunun oynadığı 'Pasha Fencer' (Savaşçı Paşa) oyununun Türkiye ve Ortadoğu yüzü oldu.

Can Yaman Pasha Fencer-Savaşçı Paşa oyununun yüzü oldu! ile ilgili etiketler Can Yaman pasha fencer-savaşçı bilgisayar oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.