Can Yaman izdiham yarattı!

Başarılı oyuncu Can Yaman, hayranlarıyla Roma'da buluştu. Ünlü oyuncunun havalimanına gelmesiyle birlikte etrafını saran kadın hayranları fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Yaman ise kalabalıktan polis yardımıyla ayrılabildi.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Erkenci Kuş dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Can Yaman, İtalya'ya gitti. Yaman'ın geleceğini öğrenen yüzlerce hayranı Roma Havalimanı'nda beklemeye başladı.

Ünlü oyuncun gelmesiyle birlikte ise adeta izdiham yaşandı. Yaman'ın etrafını saran kadın hayranları ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirebilmek için yarıştı.

POLİS EŞLİĞİNDE ÇIKTI

Can Yaman ise kalabalıktan polisler eşliğinde çıkabildi. O anların videosunu paylaşan Can Yaman, "Roma'ya olağanüstü bir varış oldu.. İlginiz ve sevginiz için çok teşekkürler" notunu yazdı.

Can Yaman izdiham yarattı! ile ilgili etiketler İtalya Can Yaman Roma Havalimanı izdiham
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.