Can Yaman İstemedi! Burak Deniz’e Gün Doğdu! Yeni Projede Olmayan İsim Yok! Şaşırmaya Hazırlanın

Dizi sektöründe yaşanan hareketlilik hızlı bir şekilde devam ediyor. Dizilerin aranan isimleri arasında yer alan Can Yaman ve Burak Deniz önemli projelerde gösterdikleri yüksek performans nedeniyle dikkat çekmeyi başarıyor. Yaşanan son dakika bilgisi ile birlikte Can Yaman teklif sunulan bir dizi projesini istemeyince, bu büyük ve önemli fırsatın Burak Deniz’e kaldığı konuşuluyor.

Dizi sektöründe yaşanan hareketlilik hızlı bir şekilde devam ediyor. Dizilerin aranan isimleri arasında yer alan Can Yaman ve Burak Deniz önemli projelerde gösterdikleri yüksek performans nedeniyle dikkat çekmeyi başarıyor. Yaşanan son dakika bilgisi ile birlikte Can Yaman teklif sunulan bir dizi projesini istemeyince, bu büyük ve önemli fırsatın Burak Deniz’e kaldığı konuşuluyor.

Can Yaman İstemedi! Burak Deniz’e Gün Doğdu! Yeni Projede Olmayan İsim Yok! Şaşırmaya Hazırlanın

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz’in bu teklife vereceği cevap merak ediliyor. Can Yaman'a götürülen teklif reddedilince yeni isim arayışına geçen dizi yapımcıları ünlü oyuncu Burak Deniz'e teklif sundu. Bu büyük fırsatı Burak Denizin nasıl değerlendireceği ise merak konusu uyandırdı. 

Yeni Proje Burak Deniz'e Kaldı

 

Yeni bir dizi projesi teklifini Can Yaman istemedi, büyük fırsat Burak Deniz’e kaldı haberleri magazin basınında konuşulan konular arasında yer alıyor. Bu önemli gelişme ile ilgili tüm ayrıntılar video haber ortamlarında takip edilebiliyor.

Can Yaman İstemedi! Burak Deniz’e Gün Doğdu! Yeni Projede Olmayan İsim Yok! Şaşırmaya Hazırlanın - Resim : 2

2020 senesinin sonbahar aylarında İtalya’ya giden ve oraya yerleşen Can Yaman, Sandokan isimli yeni dizi için anlaşma yapmıştı. Ayrıca Ferzan Özpetek ile beraber proje yapmak niyeti içerisindeydi. Can Yaman işlerinin bir hayli yoğun olması nedeniyle dizi tekliflerini geri çevirmek durumunda kaldı.

Burak Deniz Teklife Ne Yanıt Verecek

 

Başarılı oyuncu Can Yaman’ın işleri yoğun olduğundan dolayı Ferzan Özpetek’in dizi teklifini geri çevirmek zorunda kaldı. Ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek, Disney Plus için bir yeni bir dizi çekiyor. Can Yamanın teklifi geri çevirmesiyle birlikte ise gözler yakışıklı ve başarılı oyuncu Burak Deniz'e çevrildi.

Konu ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşımı yapılmamışken, yeni proje ile ilgili detaylar dizi videoları sekmesi üzerinden takip edilebiliyor. Burak Deniz konu ile ilgili paylaşımda bulunmadı.

Can Yaman İstemedi! Burak Deniz’e Gün Doğdu! Yeni Projede Olmayan İsim Yok! Şaşırmaya Hazırlanın ile ilgili etiketler Burak Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.