Can Yaman ile İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın İstanbul turu! Aileden onay çıktı

Rol aldığı 'Sandokan' adlı dizi nedeniyle uzun süredir İtalya'da olan 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu Can Yaman, İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta ile birlikte Türkiye'ye geldi. 29 yaşındaki Leotta'yı ailesiyle tanıştıran Yaman, sevgilisiyle İstanbul'u gezdi. Çift, o anlara ait karelerini Instagram'dan paylaştı.

Erkenci Kuş dizisiyle birlikte İtalya'da büyük bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Can Yaman, Sandokan dizisi için İtalya'ya gitmişti. Spor spikeri Diletta Deotta ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Yaman, ihaneti affederek aşklarına bir şans daha vermişti.

Leotta'nın iş insanı Ryan Friedkin ile öpüşürken çekilen bir fotoğrafı ortaya çıkmış, görüntünün gündem olmasının ardından nasıl bir tepki vereceği merak konusu olan Can Yaman ise ihaneti affetmiş ve sevgilisiyle birlikte Como Gölü'nde tatile çıkmıştı.

 Oyuncu Can Yaman, evlenme teklifi ettiği ve nikah masasına oturmak için hazırlık yaptığı İtalyan spiker sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye'ye geldi. Yaklaşık altı aydır İtalya'da bulunan Yaman, rol aldığı dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul'da aldı. Yaman'a, sevgilisi Leotta da eşlik etti.

Can Yaman ile İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın İstanbul turu! Aileden onay çıktı


Türkiye'den sonra İtalya'da da magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift, İstanbul'daki ilk günlerinde Boğaz turu yaptı. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u tanıttı. Leotta da o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Can Yaman ile İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın İstanbul turu! Aileden onay çıktı - Resim : 2

YAMAN'IN ANNESİNDEN DİLETTA'YA ONAY ÇIKTI


İlerleyen saatlerde Can Yaman, Leotta'yı ailesiyle tanıştırdı. Yaman'ın annesi Güldem Can, paylaştığı bu fotoğrafa, "Kızım & Oğlum" notunu düştü.

Can Yaman ile İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın İstanbul turu! Aileden onay çıktı - Resim : 3


AYASOFYA'YA GİTTİ

Leotta, Ayasofya Camii'ni de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Güzel spiker, Ayasofya'da verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Can Yaman ile İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın İstanbul turu! Aileden onay çıktı - Resim : 4

Can Yaman ile İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın İstanbul turu! Aileden onay çıktı - Resim : 5

Can Yaman ile İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın İstanbul turu! Aileden onay çıktı ile ilgili etiketler Can Yaman Diletta Leotta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.