Can Yaman ihanetin ardından sevgilisiyle tatile çıktı

Yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın, İtalyan milyarder Ryan Friedkin ile öpüşürken görüntülenen sevgilisi Diletta Leotta'yı affetmesi şaşkınlığa sebep olmuştu. Yaman, sevgilisi ile geçtiğimiz hafta sonu Como Gölü’nde tatile çıktı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Diletta Leotta’nın milyarder Ryan Friedkin ile dudak dudağa pozlarının ortaya çıkmasıyla gözlerin çevrildiği Can Yaman, sessizliğe bürünmüştü.

COMO GÖLÜ'NDE AŞK TATİLİ

Yaman ile İtalyan güzelin, ihanetin ardından geçtiğimiz hafta sonu Como Gölü’nde çekilen görüntüleri İtalya’daki Chi dergisinin kapağındaydı.

Can Yaman ihanetin ardından sevgilisiyle tatile çıktı

10 BİN TL'LİK KONAKLAMA BEDAVAYA GELDİ

Birçok İtalyan magazinci, bu haberin para karşılığı yapıldığını öne sürdü. Bu arada bir diğer iddiaya göre de çift, hafta sonu kaçamağını da bedavaya getirdi. Como Gölü'ndeki Mandarin Oriental, reklam için ikiliyi otelde ağırladı. Böylece Can Yaman, geceliği 10 bin TL olan oda parasını ödemekten kurtuldu.

Can Yaman ihanetin ardından sevgilisiyle tatile çıktı - Resim : 2

 

Can Yaman ihanetin ardından sevgilisiyle tatile çıktı ile ilgili etiketler Can Yaman Ryan Friedkin Como Gölü Diletta Leotta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.