Can Yaman Geliyorum Dedi! Hayranları Sevinç İçinde! Polisiye Diziye Giriyor! Hem de Komiser Rolüyle

Can Yaman Türkiye'de pek çok dizide yer aldı ve çok beğenildi. Ancak sivri ve egosu yüksek açıklamaları ile tepki de çekti. Halen ülkemizde çok hayranı bulunan oyuncu şu sıralar İtalya'da yaşıyor ve kendisini dünyaya tanıtmaya çalışıyor.

Can Yaman Türkiye'de pek çok dizide yer aldı ve çok beğenildi. Ancak sivri ve egosu yüksek açıklamaları ile tepki de çekti. Halen ülkemizde çok hayranı bulunan oyuncu şu sıralar İtalya'da yaşıyor ve kendisini dünyaya tanıtmaya çalışıyor. Bu konuda büyük bir başarı kazandığı da söylenebilir. Can Yaman yaklaşık iki yıldır İtalya'da ve iki yeni dizi ile anlaşma yaptı. Pek çok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve İtalyan medyasının da dikkatini çekmeyi başarmış durumda.

Yabancı Dizilere Giriş

İki yeni İtalyan dizisinde yer alması Can Yaman için büyük bir şans. Çünkü bundan sonra pek çok dizide de yer alabilir. Bu diziler sayesinde yurt dışında daha çok tanınan bir oyuncu haline gelerek uluslararası platformda tanınan bir isim olabilir. Yaman'ın anlaşma sağladığı ilk dizi Sandokan dizisiydi. Bu dizinin yayınlanması 2022 tarihine ertelendi.

Can Yaman Geliyorum Dedi! Hayranları Sevinç İçinde! Polisiye Diziye Giriyor! Hem de Komiser Rolüyle

 Şimdi ise bir polisiye dizisi olan Viola Come Il Mare adlı dizide yer alacağı konuşuluyor. Bu dizide bir polisi canlandıracak olan Yaman'ın kısa sürede daha da çok tanınan bir isim olması mümkün. Dizide kendisine Francesca Chillemi isimli bir oyuncu eşlik edecek. İtalya'da tanınan ve çok güzel bir kadın olan Chillemi ve Yaman'ın dizisinin büyük bir başarı kazanması mümkün. 

Can Yaman'ın Yeni İmajı

Can Yaman yeni dizisi için yeni bir imaj kazandı. Saçlarını arkadan  toplayıp sakal ve gözlükleri ile tamamladığı bu imajı yansıtan bir fotoğrafını da sosyal medyadan paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Yaman'ın hayranları yeni imajını çok beğendi. Bakalım Can Yaman İtalya'da istediği başarıyı yakalayıp dünyaya açılacak mı? Yolu gayet açık görünen oyuncu bundan sonra sadece Türkiye'de değil dünyada da tanınan bir oyuncu olabilecek mi?  

Can Yaman Geliyorum Dedi! Hayranları Sevinç İçinde! Polisiye Diziye Giriyor! Hem de Komiser Rolüyle - Resim : 2

Can Yaman Geliyorum Dedi! Hayranları Sevinç İçinde! Polisiye Diziye Giriyor! Hem de Komiser Rolüyle ile ilgili etiketler Can Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.