Can Yaman Dünyanın En Yakışıklısı Olma Yolunda David Beckham'a Rakip Oldu. Adaylığa Alınan Can Yaman Listeye Kaçıncı Olarak İsmini Yazdıracak?

Dünyaya ünü yayılan Can Yaman bu kez de yakışıklılığı ile gündemde. Gündeme bomba etkisi yaratan yepyeni gelişme...

Dünyaya ünü yayılan Can Yaman bu kez de yakışıklılığı ile gündemde. Gündeme bomba etkisi yaratan yepyeni gelişme... Can Yaman isminden sık sık bahsettirerek gündemden düşmüyor. Magazin haberlerine konu olan Can Yaman yakışıklılığını göstermekte kararlı.

Can Yaman Dünyanın En Yakışıklısı Olma Yolunda David Beckham'a Rakip Oldu. Adaylığa Alınan Can Yaman Listeye Kaçıncı Olarak İsmini Yazdıracak?

Yarışmaya adaylığını koyduğu andan itibaren konuşulmaya başlanan ünlü oyuncu kariyerini zirveye taşımaya kararlı. Sadece Türkiye değil Dünyaya da açılan oyuncu sınır tanımıyor... En dişli rakibi ise David Beckham... 

Can Yaman Dünyanın En Yakışıklısı Olma Yolunda David Beckham'a Rakip Oldu. Adaylığa Alınan Can Yaman Listeye Kaçıncı Olarak İsmini Yazdıracak? - Resim : 2

Can Yaman'ın yarışmaya aday olduğunu açıklayan Can Yaman Media, oyuncuyu üst sıralarda görmek istiyor ve bu nedenle oy çağrısı yapıyor. TC Candlerin yaptığı harika yarışma dünyanın en yakışıklı erkeğinin arıyor. Dünyanın en güzel 100 kişisinin seçildiği bu müthiş yarışma için gün sayılıyor. Adaylar ise FHM dergi, People's magazine ve Aksmen internet sitesinde listelerde.

David Beckham'ın Aday Olduğu Yarışmaya Can Yaman'da Aday

Bu seneki yarışma sonuçları büyük merakla bekleniyor. Hayran oyları ile belirlenen yarışma birincisi büyük ses getirecek... David Beckham gibi isimlerin yer aldığı aday listesi oldukça kabarık. Her sene yapılan yarışmada dünyanın en yakışıklısı seçiliyor. 

Can Yaman Dünyanın En Yakışıklısı Olma Yolunda David Beckham'a Rakip Oldu. Adaylığa Alınan Can Yaman Listeye Kaçıncı Olarak İsmini Yazdıracak? - Resim : 3

Dünyanın en yakışıklısı için şimdiden oy toplanmaya başlandı. Hayran kitlesi çok olan Can Yaman birinciliğe yürüyeceğe benziyor. Yarışma heyecanı şimdiden başladı.. Yarışmanın tüm detaylarını açıklayan internet siteleri çok tıklanıyor.

En yakışıklı erkeği arayan yarışmaya katılan yakışıklı adaylar göze çarpıyor. Nefes kesen vücutları ile yarışmada etkili oluyor. Yarışma müthiş geçeceğe benziyor. Top100 listesine girmeye hak kazanan adaylar dünyanın en güzel 100 kişisi olacak.

Can Yaman Dünyanın En Yakışıklısı Olma Yolunda David Beckham'a Rakip Oldu. Adaylığa Alınan Can Yaman Listeye Kaçıncı Olarak İsmini Yazdıracak? ile ilgili etiketler Can Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.