Can Yaman, Disney+ Türkiye lansmanında tepki çekti

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da projelere imza atan ünlü oyuncu Can Yaman, dünyaca ünlü yayın platformu Disney+'ın lansman gecesine katıldı. Etkinliğe girişte basın mensupları ile muhattap olmayan Yaman'ın tavrından rahatsız olan gazeteciler tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Can Yaman, yayın platformu Disney+'ın Türkiye lansman gecesine katıldı. Etkinlik alanına geçerken basın mensuplarının soru sorma girişimlerini yanıtsız bıraktığı iddia edilen Can Yaman, gazetecilerin tepkisini çekti.

GAZETECİLER ELEŞTİRDİ

Basın mensupları, kendileriyle muhattap olmayan Yaman'ı, "İndirin abi, adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" sözleriyle eleştirdi.

Sosyal medyada yayılan görüntülerden sonra kullanıcılardan da, "Artık o dünya starı. Türk basınıyla muhattap olmuyor ama Türk dizisi yapıyor böyle de tutarlı bir kahraman" benzeri yorumlar geldi.

CAN YAMAN'A SOSYAL MEDYADA DESTEK

Öte yandan Birsen Altuntaş, sosyal medyadan, o anların tam görüntüsünü yayınladı. Sosyal medya kullanıcılarının bir bölümü, Can Yaman'ın etkinlikte rahatsızlık verecek bir harekette bulunmadığını belirterek oyuncuya destek çıktı.

"ARKA ODAYA GEÇELİM GÖSTERELİM"

Zaman zaman adı kaba davranışlarla anılan Can Yaman daha önce İspanya'da davetli olduğu bir televizyon programında, "Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayan bir şeyler anlatabilir misin?" diye soran bir kadın hayranına, "Arka odaya geçelim kanıtlayalım" yanıtı vererek bir skandala imza atmıştı.

 

 

Can Yaman, Disney+ Türkiye lansmanında tepki çekti ile ilgili etiketler Can Yaman Disney+ Türkiye lansman basın mensupları tepki

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.