Can Vitali Hakko ve Deniz Aktaş çiftinden düğün öncesinde "Western" temalı parti

Geçtiğimiz sene içerisinde nişanlanan Can Vitali Hakko ve Deniz Aktaş çifti, Bolu’da bir parti düzenledi. Western teması eşliğinde düzenlenen partide mutlu çift hem rodeo oyunu oynadı hem de arkadaşlarıyla çılgınca eğlendi.

Sosyetenin en ünlü isimlerinden Cem Hakko ve Bettine Machler'in oğlu Can Vitali Hakko, uzunca bir süredir aşk yaşadığı Deniz Aktaş ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Düğün öncesi arkadaşları ile bir kutlama yapan çift herkesi kendisine imrendiriyor.

Geçtiğimiz sene içerisinde evlenen çift, Cem Hakko'nun Bolu'daki evinde mutluluğa "Evet" diyecekler. İkili, dün akşam alışılmışı dışına çıkarak Bolu'da yakın çevresinin katıldığı "Wild Wild Bolu" konseptli bir parti düzenlerken Western temasının hakim olduğu partide hem rodeo oyunu oynadı hem de çalan müziklerle eğlencenin tadını doyasıya çıkardı. artiye Allan Hakko ile aşk yaşayan Merve Oflaz ve Engincan Ural da katıldı.

Can Vitali Hakko ve Deniz Aktaş çiftinden düğün öncesinde "Western" temalı parti

6 yıldır birlikte olan sosyetenin gözde çiftlerinden Can Vitali Hakko ve Deniz Aktaş geçtiğimiz sene Muğla, Göcek'teki evlerinde aile arasında bir törenle nişanlanmıştı. Çift, nişan törenlerini de çiçek temalı bir kutlama yapmıştı.

Can Vitali Hakko ve Deniz Aktaş çiftinden düğün öncesinde "Western" temalı parti ile ilgili etiketler Can Vitali Hakko Deniz Aktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.