Can Topçu hangi dizide oynadı? Fenomen kız arkadaşına şiddet uygulayan Can Topçu kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Can Topçu hangi dizide oynadı? Oyuncu Can Topçu hakkında araştırmalar devam ediyor. Sosyal medya fenomeni Başak Ermiş'e şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Can Topçu'nun hangi dizilerde oynadığı merak ediliyor.

Can Topçu hangi dizide oynadı merak ediliyor. Oyuncu Can Topçu, bir dönem fenomen Başak Ermiş'e şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme geldi.

Arama motorlarının bu aralar gündem konusu oyuncu Can Topçu oldu. Adana 01 dizisinde rol alan Can Topçu, sevgilisi Başak Ermiş'e şiddet uyguluyor iddiası ile gündeme geldi. Tayt giydiği gerekçesiyle Başak Ermiş'i darp ettiği iddia edilen Can Topçu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.

CAN TOPÇU KİMDİR?

Oyuncu Can Topçu'nun daha Adana 01 dizisinde rol aldığı biliniyor. Kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiaları üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Can Topçu bir anlık sinirle kız arkadaşına şiddet uyguladığını ancak sevgilisinin her şeyi menfaatine çevirdiğini iddia etti. Can Topçu açıklamasının devamında, “El kaldırmamam gerekirdi. Ben vurmak istemedim, evden dışarı çıkacaktım kapıyı kitledi ağır küfürler etti. Sonunda o vurunca olanlar oldu. Ben özür diliyorum. Ben ne kadar haklı veya haksız olsam onun da bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum. Vurduğum için haksız oldum ama iftiraları kabul etmiyorum. Sizlerde en kısa zamanda farkına varacaksınız" dedi.

Can Topçu hangi dizide oynadı? Fenomen kız arkadaşına şiddet uygulayan Can Topçu kimdir, hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Sosyal Medya can topçu hangi dizilerde oynadı can topçu hangi dizide oynadı can topçu kimdir Başak Ermiş
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.