Can Tanrıyar'a haciz şoku! Borçlarına karşı haczedilen iki evi satıldı

Uçankuş TV'de ortağı H.E. ile birbirine giren Can Tanrıyar'ın borçlarına karşılık iki evi icra yoluyla satıldı. Uzun süredir borçlarıyla başı dertte olan Can Tanrıyar'ın 30 milyon TL borcu olduğu konuşuluyor.

Yaklaşık 1 yıldır yaşadığı ekonomik sorunlarla gündemde olan Can Tanrıyar'ın borçları nedeniyle haczedilen evleri satıldı. Satılan iki evin, olaylı şekilde boşandığı eski eşi şarkıcı Petek Dinçöz’ün “Can Tanrıyar zorla elimden aldı” dediği evler olduğu öğrenildi.


30 MİLYON BORCU OLDUĞU KONUŞULUYOR...

Uçankuş TV'de görev yapan 80 çalışanı maaşlarını ve tazminatlarını ödemeden kapı önüne koyan Can Tanrıyar’ın icradan satılan evlerine rağmen borçlarını sıfırlayamadığı ve halen 30 milyon TL borcunun olduğu konuşulanlar arasında.

 

NE OLMUŞTU?

Pandemi döneminde Can Tanrıyar’ın Uçankuş TV’de yatırımcı ortağı H.E’nin hesapları inceleme isteği nedeniyle arası açılmıştı. Hesapları bağımsız mali müşavirlerin incelemesine izin vermeyen Tanrıyar’ın tutumu karşısında iş insanı H.E. konuyu yargıya taşıyarak, sözleşme gereği ‘sözleşmeden dönme hakkını’ kullanmıştı.

Yaşanan gerilimin ardından Can Tanrıyar ve eşi Tamar Oner Tanrıyar, sosyal medya hesapları üzerinden iş insanı ortağı H.e., ortağının ailesi ve yakın çevresi hakkında ‘tehdit ve şantaj’ dolu paylaşımlarda bulunmuştu. İş insanı H.E, Tanrıyar ailesinin sosyal medya üzerinden yaptıkları ‘tehdit, şantaj ve iftiralarla’ dolu paylaşımları da yargıya taşımıştı.

Mahkemenin almış olduğu tüm ‘uzaklaştırma kararlarına’ rağmen Tanrıyar ailesi ‘icra kararını’ durdurmayı başaramadı.

Can Tanrıyar'a haciz şoku! Borçlarına karşı haczedilen iki evi satıldı

*Can Tanrıyar, 2021 yılının Nisan ayında ortağı ile yaşadığı sorunlar sonrası maddi kriz yaşamaya başlamış ve koronavirüs salgınına rağmen 80 çalışanın işine son vermişti. Çalışanlar da kanalın Maslak 1453 yerleşkesi içinde bulunan binası önünde bir basın açıklaması yaparak, Can Tanrıyar’ın ‘sorumsuz’ davrandığını savunarak haklarını sonuna kadar arayacaklarını açıklayarak hukuki süreci başlatmışlardı.

SATILAN EVLER PETEK DİNÇÖZ'ÜN ALDIĞI EVLER

Tanrıyar'ın satılan evlerinin eski eşi Petek Dinçöz'ün 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında ''İki tane ev aldım, kendi üzerime hiçbir şey almamı istemiyordu adam. Onları da kendi üzerine aldı yedirmem dedi sana bu evleri" dediği konutlar olduğu iddia edildi.

 

Can Tanrıyar'a haciz şoku! Borçlarına karşı haczedilen iki evi satıldı ile ilgili etiketler Haciz can tanrıyar petek dinçöz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.