O ülkede bombalı saldırı!

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bomba patlatıldı. Yaşanan kanlı saldırıda 95 kişi yaralandı. Dün yaşanan saldırıda da 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bombalı saldırı düzenlendiği bildirildi. Uluslararası haber ajansı Reuters'a göre en az 95 yaralı var.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Nusrat Rahimi, basına yaptığı açıklamada, kalabalık Mirwais Maidan bölgesinde büyük bir patlama meydana geldiğini belirtti.

Bombalı saldırının bölgedeki bir polis binasını hedef aldığını söyleyen Rahimi, saldırı öncesi güvenlik güçlerinin kentteki terör örgütü DEAŞ'ın hücrelerine yönelik operasyon başlattığına dikkati çekti.

O ülkede bombalı saldırı!

Uluslararası haber ajansı Reuters'a göre en az 95 yaralı var.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Wahidullah Mayar, en az 34 kişinin hastanelere kaldırıldığını açıkladı.

O ülkede bombalı saldırı! - Resim : 2

Kabil'de dün İçişleri Bakanlığı çalışanlarına yönelik bir aracın geçişi sırasında bir bisiklete yerleştirilen patlayıcıların infilak ettirilmesi soncu, 5 kişi ölmüş, 7 kişi yaralanmıştı.

O ülkede bombalı saldırı! ile ilgili etiketler Afganistan bomba Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.