Can Manay'ın sırrı ortaya çıktı! Dizinin izleyicilerinin dikkatini çekmişti...

Fi dizisi yayınlandığı ilk günden beri izleyicilerin dikkatini Psikiyatr Can Manay'ın gözlükleri çekmişti. Fi dizisinde Ozan Güven'in canlandırdığı ‘Psikiyatr Can Manay’ın çok konuşulan gözlükleri Danimarka malı çıktı. Can Manay'ın gözlüklerinin fiyatı ne? İşte çok merak edilen o rakam ...

Can Manay'ın gözlükleri Fi dizisi yayınlandığı ilk günden izleyicilerin dikkatini çekiyor. Ozan Güven'in canlandırdığı Can Mamay'ın gözlüklerinin Danimarka markalı olduğu söylendi ve Can Mamay'ın gözlüklerinin 2500 TL olduğu da belirtildi. Fi dizisinin sevişme sahneleri ile de bir hayli gündem olmuştu.

TV izleyicileri Fi dizisinde tuttu. Dizideki Ozan Güven’in ‘Psikiyatr Can Manay’ karakterini oynarken taktığı gözlük Danimarka malı ve 2 bin 500 TL.

Yayınlandığı tarihten beri çok konuşulan 'Fi' dizisinde Ozan Güven'in canlandırdığı 'Can Manay'ın gözlükleri, izleyenlerin dikkatini çekiyordu.

can_mamay

Cumartesi Postası'nda Şirin Sever'e konuşan Ozan Güven, ‘Sevişme sahneleriyle öne çıkan dizi’ lafına da gıcığım. Ya bunu öne çıkaran sensin zaten! Dünyanın genelinde de bu böyle ama topu topu üç ya da dört sevişme sahnesi. oldu Hiç de öyle bahsedildiği kadar önemli değil. Ayrıca bütün Türkiye sevişmeden çocuk yapmış gibi davranıyor ya, ben en çok da buna şaşırıyorum!" ifadelerini kullanmıştı.

Can Manay'ın sırrı ortaya çıktı! Dizinin izleyicilerinin dikkatini çekmişti... ile ilgili etiketler Ozan Güven can mamay fi dizisi gözlük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.