ATV'nin iddialı dizisi ani bir kararla final yapıyor!

ATV ekranlarına gelen iddialı dizi Can Kırıkları, reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyince final kararı aldı. Dizinin son bölümü 29 Ekim'de seyirciyle buluşacak.

ATV'nin pazartesi günleri Yasak Elma, Söz ve Çukur gibi reytingi yüksek dizilerle yarışa soktuğu yeni dizisi Can Kırıkları reytinglerde umduğunu bulamayınca final yapma kararı aldı. Dizi 29 Ekim Pazartesi ekrana gelecek olan 4. bölümüyle ekrana veda edecek.

CAN KIRIKLARI NEDEN BİTTİ?

Çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Can Kırıkları, reytinglerde ise başarılı olamadı. Dizinin 22 Ekim Pazartesi yayınlanan 3. bölümü reytinglerde Total grubunda 18. sırada, AB'de ise 16. sırada yer alabilmişti. Reytinglerde ilk 10 program arasına bile giremeyen dizi için erken final kararı alındı.

 Dizinin başrollerinde Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

ATV'nin iddialı dizisi ani bir kararla final yapıyor!

CAN KIRIKLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leyla'nın namlusunun ucundaki Cihan, ölümle karşı karşıyadır. Kendi canını kurtarmak için Leyla'yı Zeynep'in hayatıyla tehdit eder. Leyla ise Ercüment'in telefonunu kullanarak Cihan'ı köşeye sıkıştıran bir plan yapar. Bu plan tüm dengeleri değiştirir. Cihan ve Haşmet arasında büyük bir savaş başlarken Aslan adım adım Pınar'ın katiline yaklaşır. Kerem ise Zeynep'in Ercüment'le geçmişine dair çok önemli bir ipucu elde etmiştir. Leyla ve Zeynep'in geçmişlerinin ortaya saçılması an meselesidir.

 

ATV'nin iddialı dizisi ani bir kararla final yapıyor! ile ilgili etiketler can kırıkları final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.