Can Dündar'ın sevgilisi Duygu Demirdağ, Olay TV ile anlaştı

Merkezini İstanbul’a taşıyan ve Ekim ayında ulusal yayına geçme hazırlığını sürdüren Olay TV, hakkında yakalama kararı bulunan gazeteci Can Dündar'ın sevgilisi Duygu Demirdağ ile anlaştı.

Olay TV, CNN Türk’ün eski ekran yüzü Duygu Demirdağ’ı kadrosuna kattı. Medyaradar’da yer alan habere göre Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar ile hafta içinde bir görüşme gerçekleştiren Demirdağ’ın masadan gayet mutlu bir şekilde el sıkışarak kalktığı öğrenildi.

Demirdağ, Demirören Ailesi’nin CNN Türk’ü almasının ardından kurum ile yollarını ayırmış ve bir süre Deutsche Welle’de görev yapmıştı.

Can Dündar'ın sevgilisi Duygu Demirdağ, Olay TV ile anlaştı

ARALARINDA 26 YAŞ FARK VAR

CNN Türk'te Gece Haberleri ve Hafta Sonu Ana Haber’i sunarak spikerliğe adım atan  Demirdağ'ın Can Dündar'la Almanya'da buluştukları ve aşk yaşadıkları iddia ediliyordu. 22 Mayıs 2012'de "Can Dündar'la Aşka Veda" başlığı adı altında bir röportaj gerçekleştiren Demirdağ, firari gazetecinin kitabı "Aşka Veda"nın tanıtımını yapmıştı. Demirdağ ile Dündar'ın arasında 26 yaş fark var.

 BİRLİKTE KİTAP YAZDILAR

İkili daha sonra 2014 yılında ortak bir proje için kolları sıvamıştı. Ünlü iş adamı Hacı Sabancı'nın eşi Özcan Sabancı'nın biyografisi olan “Ben Seni Bırakıp Gider miyim?” isimli kitabı, Can Dündar'ın danışmanlığında Duygu Demirdağ kaleme almıştı.

Genel Yayın Yönetmenliği’ni Süleyman Sarılar, danışmanlığını ise Nuri Çolakoğlu’nun yaptığı Olay TV ise daha önce Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik ve Ali Ekber Aydın gibi güçlü isimleri kadrosuna katmıştı.

DUYGU DEMİRDAĞ KİMDİR?

1987 yılında, Bursa'da doğdu. Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden 2008 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını Londra, Middlesex University'de "Medya ve İletişim Yönetimi" alanında yaptı. İspanya, Universidad de Salamanca'da "İspanyol ve Latin Amerika Sineması" ve "Avrupa Birliği Ekonomi ve Politikası" alanlarında eğitim aldı.

Televizyonculuğa, üniversite yıllarında, Line Media Group bünyesinde spiker ve program yapımcısı olarak başladı. 3 yıl boyunca hafta sonu ana haber bültenini sundu, "Bu Gece" isimli gece bülteninin editörlüğünü ve sunuculuğunu üstlendi. Adını Tornatore'nin efsane filmi 'Stanno Tutti Bene'den; ilhamını, herkesin keyfini yerine getirme hayalinden alan kültür-sanat programı "Herkesin Keyfi Yerinde"nin yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı. Gündemi akademisyenler, haberciler, sanatçılar ve iletişimcilerle konuştu, "Keyfimiz gerçekten yerinde mi diye?" sordu.

Can Dündar'ın sevgilisi Duygu Demirdağ, Olay TV ile anlaştı - Resim : 2

CNN TÜRK Haber Merkezi’ne 2010 yılında katıldı. Muhabir olarak, “Türkiye’nin Enerji Haritası”, “Yeni Muhafazakarlar”, “Yokluk 4 Mevsim”, Yunanistan Ekonomik Krizi” gibi dosyaları hazırladı.  Sahadan, stüdyoya geçiş yaptı. Gece Haberleri ile başladığı spikerlik yolculuğuna 2 yıl boyunca Hafta Sonu Ana Haber’i sunarak devam etti. Seçim dönemlerinde ve siyasi partilerin kurultay süreçlerinde özel yayınlarla ekranda oldu. Gündem Özel tartışma programının moderatörlüğünü yaptı.

Halen, İnsanlık Hali programını hazırlayıp sunuyor. İngilizce ve İspanyolca moderatörlük yapıyor. Biyografi kitapları yazıyor.

 

Can Dündar'ın sevgilisi Duygu Demirdağ, Olay TV ile anlaştı ile ilgili etiketler medya Transfer olay tv duygu demirdağ Duygu Demirdağ kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.