Can Dündar'ın sevgilisi Duygu Demirdağ Olay TV'ye imzayı attı!

Merkezini İstanbul'a taşıyan ve Ekim ayında yayına geçme hazırlığını sürdüren Olay TV firari kaçak Can Dündür'ın sevgilisi sunucu Duygu Demirağ ile anlaştı. Olay TV geçen günlerde gazeteci Nevşin Mengü’yi ekran kadrosuna katmıştı.

CNN Türk’ün ünlü ekran yüzlerinden Duygu Demirdağ, sosyal medya hesabından Olay TV ile anlaştığını duyurdu. 

CAN DÜNDAR'IN SEVGİLİSİ OLARAK BİLİNİYOR

CNN TÜRK'te gece haberlerini sunarak spikerliğe adım atan Demirdağ, kamuoyunda MİT TIR'ları operasyonu olarak bilinen ve FETÖ'den aranan ve Türkiye'den gizlice kaçtıktan sonra Almanya'da kaçak hayatı süren Can Dündar'ın sevgilisi olarak biliniyor.

İkilinin sık sık Almanya'da buluştuğu iddia edilmişti. Demirağ 2012'de Can Dündar'la yaptığı röportajında 'Aşka Veda' tanımını yapmıştı. 

Can Dündar'ın sevgilisi Duygu Demirdağ Olay TV'ye imzayı attı!

DUYGU DEMİRDAĞ KİMDİR?

1987 yılında Bursa'da doğmuştur. Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden 2008 yılında mezun oldu. CNN Türk'e 2010 yılında katıldı. Muhabir olarak, 'Türkiye'nin Enerji Haritası', 'Yeni Muhafazakârlar', 'Yokluk 4 Mevsim', 'Yunanistan Ekonomik Krizi' gibi dosyaları hazırladı. 

CNN Türk'te hafta içi bültenlerini sunmasının yanı sıra 'İnsanlık Hali' programını hazırladı.

2018 yılında CNN Türk'ün Doğan Medya'dan Demirören Medya'ya geçmesinin ardından aynı yıl mayıs ayında sebep gösterilmeden iş akdi feshedildi. Duygu Demirdağ, CNN Türk'ten ayrılmasının ardından bazı ilçe belediyeleri ve kurumlarda basın yayın koordinatörlüğü yaptı.

Can Dündar'ın sevgilisi Duygu Demirdağ Olay TV'ye imzayı attı! ile ilgili etiketler duygu demirdağ Duygu Demirdağ kimdir olay tv
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.