Dündar Avrupa'nın Türkiye'ye boyun eğdiğini itiraf etti

Sürekli Türkiye aleyhinde kara propaganda yürüten firari Can Dündar, Alman Die Zeit’daki yazısında Avrupa’nın Barış Pınarı Harekatı konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a boyun eğdiği itirafında bulundu

Türk askerinin Fırat'ın doğusunu teröristlerden temizlemek için icra ettiği Barış Pınarı Harekatı’nın başladığı günden bugüne Türkiye aleyhinde paylaşımlar yapan firari Can Dündar, Almanya merkezli yayın organı Die Zeit’a yazdı.

'TEHDİTE BOYUN EĞDİLER'

Dündar, Türkiye’ye müdahale etmeyen Avrupa Birliği’ne sitem etti. AB’nin Erdoğan karşısındaki pozisyonuna sinirlenen FETÖ firarisi, “Avrupa’ya gelince… Batı başkentleri, bir kez daha Erdoğan’ın “Mültecilere sınırları açarım” tehdidine boyun eğip kınama mesajları ve silah ambargosuyla yetindi” dedi.

DEAŞ, PKK İŞBİRLİĞİNE SESSİZ KALDI

FETÖ’nün MİT Tırları ihanetinde casusluk yapan ve daha sonrasında Türkiye’ye DEAŞ’e destek iftirası atan Can Dündar, şimdi ise Türkiye’nin DEAŞ üssüne dönüştüğü yalanını dile getirdi. Bununla da yetinmeyen Can Dündar, Barış Pınarı Harekatı’nın DEAŞ terör örgütüne yaradığı yönünde algı operasyonu yaparken, PKK’lı teröristlerin DEAŞ ile olan işbirliğine dair yazısında tek kelime kullanmadı.

Dündar Avrupa'nın Türkiye'ye boyun eğdiğini itiraf etti ile ilgili etiketler Can Dündar Alman Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.