Can Dündar’a 35 yıl hapis talebi

MİT tırları davasında yargılanan Can Dündar hakkında savcı mütalaasını verdi. Savcı, Dündar'ıın terör örgütüne yardım ile siyasi ve askeri casusluk suçundan 35 yıla kadar hapsini talep etti.

MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin görüntü ve haber yayınladığı gerekçesiyle yargılanan gazeteci Can Dündar hakkında savcı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.

 35 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin gizli kalması gereken bilgi ve fotoğraflara Cumhuriyet gazetesinde Genel Yayın Yönetmeni olduğu dönemde yer verdiği gerekçesiyle çarptırıldığı 5 yıl 10 ay hapis cezası Yargıtay'ca bozulan Can Dündar'ın yeniden yargılandığı davada savcı, "Siyasal veya askeri casusluk" ve "Örgüte üye olmamakla birlikte örgüte yardım" suçlamalarıyla 22,5 yıldan 35 yıla kadar hapis talep etti.

Can Dündar’a 35 yıl hapis talebi ile ilgili etiketler Can Dündar mit tırları davası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.