Can Dündar ve Banu Güven’den skandal paylaşım! PKK’yı akladılar

Can Dündar ve sözde gazeteci Banu Güven, terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik başlatılan ‘Pençe Kılıç Hava Harekatı’na yönelik yaptıkları akıl sır ermeyen paylaşımlarıyla gündeme geldi. Teröristlerin savunuculuğunu yapan ikili, söylemleriyle terör örgütlerini aklamaya kalktı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye ve Irak’ın kuzeyinde başlattığı Pençe Kılıç Hava Harekatı, firari Can Dündar ve sözde gazeteci Banu Güven’i rahatsız etti. Harekat ile ilgili skandal paylaşımlar yapan Dündar ve Güven terör örgütüne sahip çıktı.

PKK'lı teröristlerce Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı Türkiye'nin üzerine yıkmaya çalışan firari hain Can Dündar, başlatılan harekattan rahatsız oldu. 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıllarda teröristlere karşı başlattığı harekatların tarihlerini seçim tarihleriyle karşılaştırarak algı operasyonuna girişen Dündar, o dönemlerde PKK'lı teröristlerin sivil insanlara yönelik ve sınırlarımızda askerlerimize karşı yaptığı saldırıları görmezden geldi.

Dündar, yaptığı paylaşımla harekatların seçim öncesinde vatandaşların gözünü boyamak için gerçekleştirildiğini ima etti.

Can Dündar ve Banu Güven’den skandal paylaşım! PKK’yı akladılar

BANU GÜVEN TERÖRİSTLERE SAHİP ÇIKTI

Türkiye karşıtı paylaşımları ile sık sık gündeme gelen sözde gazeteci Banu Güven, TSK'nın başlatmış olduğu harekattan rahatsız oldu. Güven, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı terör örgütü PKK/YPG'nin üstlenmediğini dile getirerek örgüte yönelik gerçekleştirilen operasyonu kınamaya kalktı.

Banu Güven, yaptığı paylaşımla terör örgütlerini kendince aklamaya kalktı.

Can Dündar ve Banu Güven’den skandal paylaşım! PKK’yı akladılar - Resim : 2

Can Dündar ve Banu Güven’den skandal paylaşım! PKK’yı akladılar ile ilgili etiketler Can Dündar Banu Güven
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.