Can Dündar ülkesini kötüledi, Alman siyasetçi alçaklığını yüzüne vurdu! / VİDEO

Almanya'da düzenlenen Türkiye aleyhtarı bir televizyon programına katılan Can Dündar'ın iftiralarına AB Komisyonu eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen, tepki gösterdi. İftiralara dayanamayan Verheugen, Can Dündar'ı rezil etti.

Eski Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Günter Verheugen Almanya'da düzenlenen Türkiye karşıtı bir televizyon programında, Can Dündar'ı rezil etti.

24 TV'de yayınlanan görüntülerde, “Türkiye'yi AB'ye yakınlaştıralım diye Almanya olarak biz rapor ettik. Ben o yıllarda Başbakan olan Erdoğan'ı her aradığımda “Türkiye olarak demokratikleşme alanında daha neler yapabiliriz" diye sorardı. Ben de çeşitli önerilerde bulunurdum. Erdoğan, benim önerdiğim tüm demokratikleşme çabalarımı yerine getirdi" diyen Verheugen'e karşı çıkan ilk isim Can Dündar oldu.

Dündar'ın söylediklerine aldırmayan Verheugen, "Soruyorum değişen nedir? Türkiye mi değişti? Biz de mi bir şey var? Şimdi Erdoğan için diktatör diyoruz. Çok yanlış ve hatalıyız ve bir an önce bu hatadan dönmeliyiz" dedi.

Verheugen, Türk bakanların Avrupa'da karşılaştığı konuşma engeline ilişkin de, “Almanya'da 4 milyondan fazla Türk yaşıyor. Bu insanların elbette bilgi alma hakkı var. Elbette Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın gelmesi ve konuşması normaldir" diyerek yasakçı tavra tepki gösterdi.

Can Dündar ülkesini kötüledi, Alman siyasetçi alçaklığını yüzüne vurdu! / VİDEO ile ilgili etiketler Can Dündar Erdoğan verheugen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.