Can Dündar Almanya'da provokasyona hazırlanıyor...

MİT Tırları davasının firari sanığı Can Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında provokasyona hazırlanıyor. Türkiye düşmanı Dündar, Erdoğan ile Merkel’in yapacağı toplantıyı izleyecek isimler arasında.

MİT Tırları davasında bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan ve ardından Almanya'ya kaçan Türkiye düşmanı Can Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya'ya yapacağı ziyaret sırasında Merkel'le yapacağı basın toplantısına katılıp soru soracağını açıkladı. Alman yöneticileri tarafından el üstünde tutulan Can Dündar'ın bu girişimi provokasyon hazırlığı olarak yorumlandı.

MERKEL HAİNİ TOPLANTIYA ALACAK MI?
Cumhuriyet gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni olan Can Dündar hakkında MİT TIR'larının durdurulması davası nedeniyle yakalama kararı var. Dündar hakkında gıyabi tutuklama ve kırmızı bülten çıkarılmasına da karar verilmişti. Böyle bir durumdaki kişinin Merkel tarafından basın toplantısına alınıp alınmayacağı merak konusu oldu. Dündar'ın Alman Cumhurbaşkanı ve Başbakanı tarafından ağırlanmış olmasına dikkat çekiliyor.

TUTUKLU GAZETECİLERİ SORACAKMIŞ!
Can Dündar Alman haber ajansı dpa'ya verdiği röportajda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 27-29 Eylül tarihlerinde Almanya'ya gerçekleştireceği devlet ziyareti sırasında Başbakan Angela Merkel ile düzenleyecekleri ortak basın toplantısında Erdoğan'a soru sormayı planladığını söyledi. Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Neden Türkiye'de cezaevlerinde gazetecilerin değil teröristlerin olduğunu söylediğini" sormak istediğini belirtti.

Can Dündar Almanya'da provokasyona hazırlanıyor... ile ilgili etiketler Can Dündar Almanya Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.