Can Dostlar filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

1 Eylül TRT 1 yayın akışında yer alan Can Dostlar adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Can Dostlar hangi kanalda? Can Dostlar oyuncuları kimlerdir?

1 Eylül TRT 1 yayın akışında yer alan Hacker adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Hacker 2019 yılında vizyona girmiştir..

CAN DOSTLAR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Eskiden sık sık bir araya gelip sokakta gönüllerince eğlenen mahallenin çocukları, son zamanlarda başlarını telefonlarından kaldırmaz olmuşlardır. Mahalleye yeni gelen çocukların da ısrarlarıyla, artık telefonlarını bir kenara bırakıp, sokakların tadını çıkarmaya, parklarada oynamaya karar verirler. Ancak aşmaları gereken büyük bir sorun vardır. Parkın bitişiğinde oturan Kötü Kazım, parka oynamaya gelen herkesin korkulu rüyası olmuştur. Parkı, büyük bir sır saklayan Kazım’dan geri almaya çalışan çocuklar, bir olup zorlu bir mücadeleye atılır.

CAN DOSTLAR FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Tuğçe Soysop

Oyuncular: Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 18 Ocak 2019 / 1s 43dk

Can Dostlar filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Can Dostlar filminin konusu nedir oyuncuları kimdir kaç yılında çekilmiş TRT yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.