Can Bonomo'dan evlilik önerisine beklenmedik cevap!

Yakında baba olmaya hazırlanan oyuncu Sarp Apak, Can Bonomo'ya evliliği önerdiğini söyledi. Bonomo öyle bir cevap verdi ki 'İkilinin arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor?' sorusunu akıllara getirdi.

Geçtiğimiz günlerde baba olacağının müjdesini veren Sarp Apak önceki gün eşi Bengisu Uzunöz ve yakın dostları Can Bonomo ve Öykü Karayel'le bir kutlama yemeği yedi. Çıkışta Bengisu Uzunöz ve Öykü Karayel hızla araçlarına geçerken Sarp Apak ve Can Bonomo basının sorularını yanıtladı.

"YAVAŞ ÖNER!"

“Ben müjdeyi kendim verecektim ama erken patladı. Nereden öğrenildi bilmiyorum. Cinsiyet henüz belli değil, 10 gün sonra falan belli olacak. Çok mutlu ve heyecanlıyım darısı herkesin başına” diyen Sarp Apak, Can Bonomo'ya da evliliği önerdiğini söyledi. Bunun üzerin Bonomo “Yavaş öner” diyerek beklenmedik bir tepki verdi.

sarp-apak-be-111733MV

Can Bonomo'dan evlilik önerisine beklenmedik cevap! ile ilgili etiketler Can Bonomo Öykü Karayel evlilik Sarp Apak
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.