Can Aydoğmuş kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Can Aydoğmuş kimdir, kaç yaşında soruları araştırılmaya başlandı. Astrolojiye dair birçok yazısı ve tahmini ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış başarılı astrolog Can Aydoğmuş kimdir sizler için derledik.

Can Aydoğmuş kimdir, Kaç yaşında, Instagram adresi ne sizler için araştırdık. Ünlü astrolog Can Aydoğmuş yeni yıla dair yaptığı yorumlar ile dikkatleri üzerlerine çekti. Başarılı astrolog  bugün yılın son gününde Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Sizler için araştırdık. Can Aydoğmuş kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Can Aydoğmuş kimdir?

Can Aydoğmuş 29 Ekim 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokulu İstanbul Prestij Koleji’nde tamamladıktan sonra eğitimine İngiltere’de Egerton Rothesay School’da devam etti. Çocukluğunda yaşadığı bazı deneyim­ler sonucunda içsel yolculuklara çıkan yazar, 11 yaşında kişisel gelişim yöntemlerine ilgi duymaya başladı.

25 yıllık kişisel gelişim sürecinde İngiltere, İtal­ya, Almanya, Amerika ve Türkiye’de organizasyo­nel konstelasyon, kurumsal farkındalık, regresyon, hipnoterapi, NLP, lucid rüya, düşünce gücü, Vedik Astroloji ve bilinçaltı gibi konularda eğitimler aldı. Bu süreçte dünyanın en ünlü eğitmenlerinin asis­tanlığını, temsilciliğini ve etkinlik organizatörlüğü­nü yaptı. IACT Türkiye başkanlığını üstlendi.

Can Aydoğmuş kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Bir dönem Cnn Türk bünyesinde ve halen hürriyet.com.tr’de köşe yazarlığı yapan Aydoğmuş, bugünlerde motivasyonel konuşmacı olarak davet edildiği kurumsal şirketlere seminerler veriyor.

Instagram’da mavi tik sahibi 700 bin takipçili @canyaziyor hesabı, ayrıca çok sayıda aboneli Facebook, Twitter ve Youtube kanallarıyla Türkiye’nin sevilen influencer isimlerin­den biri haline gelen Aydoğmuş, binlerce kişi tarafından izlen­meye, ayrıca hayvan hakları savunucusu ve kedi sevdalısı bir pati âşığı olarak aktif biçimde çalışmaya devam ediyor.

Küçük yaşta annesini, babasını ve ablasını kaybedip sokak­ta kalmasının ardından, ciddi zorlukları aşıp karanlıktan ay­dınlığa geçmeyi başaran Can Aydoğmuş, kendisini insanları sevgiye ve mutluluğa yönlendirmek adına paylaşımlar yapan bir yazar, blogger, vlogger ve influencer olarak tanımlıyor.

Can Aydoğmuş kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Mevlânâ’nın Kedisi romanı, yazarın daha önce Doğan Novus’tan çıkan Aşka Yürü ve Şifanın Eli, Doğan Egmont Çocuk Kitapları’ndan çıkan Konuşan Kedi Matu ve yayınevi­mizden çıkan Düşle İnan Yaşa ve Ruh Eşin Nerede? kitaplarıyla birlikte yayımlanan altıncı kitabıdır.

Ödülleri:

-2017 Altın Kelebek Ödülleri –

-En iyi Youtuber/Instagrammer adaylığı

-2017 Altın Rehber TV Yılın En’leri 

(Düşle İnan Yaşa kitabı ile) En İyi Kişisel Gelişim Kitabı ödülü

-2017 Moon Life Oscars (Moon Life Dergisi Ödülleri) –

-En İyi Kişisel Gelişim Yazarı ödülü

-2018 İnternet Medyası Yılın En İyileri –

-Yılın Kişisel Gelişim Uzmanı ödülü

-2018 Uluslararası Mevlânâ Barış Ödülleri –

-Yılın En İyi Yazarı ödülü

Can Aydoğmuş kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler can aydoğmuş kimdir kaç yaşında nerelidir astrolog
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.