Can Ataklı'nın Rizelilere hakaretine konu olan kadın konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Şener'e soru sorduğu için, Can Ataklı'nın hakaretlerine maruz kalan Rizeli Havva Çilo Sevgen'den yanıt geldi. Sosyal medyada hedef olan Sevgen suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Rize'nin İkizdere ilçesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Şener'e soru sorduğu için, Can Ataklı'nın hakaretlerine maruz kalan Rizeli Havva Çilo Sevgen'den yanıt geldi.

Gazeteci Can Ataklı'nın kendisine yönelik, AK Parti'den para aldığı iddiasına tepki gösteren Havva Çilo Sevgen, "Kadın hakları deyince ortalığı ayağa kaldırırlar. Benim hakkım yok mu? Beni taklit ediyor. Siz beni niye taklit ediyorsunuz? Gidin kendi rezilliğinizi taklit edin. Çok üzüldüm tabii, aşırı üzüldüm. Ben çok onurlu bir insanım, cahil bir insan da değilim. Normal bir vatandaş gibi bir soru sordum. Herkesin soracağı bir soruydu. Bu kadar basit. Ortalığı bu kadar velveleye vermeye ne gerek vardı." dedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Tele 1'de yayınlanan Güne Başlıyor programında Rizelilere ağır hakaretler eden Can Ataklı yüzünden hedef gösterilen ve tesettür kararı almadan önceki fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşılan Havva Çilo Sevgen suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

 

 

PARAYI VEREN KİŞİ OĞLU ÇIKTI

Öte yandan Akşener'e soru sorduktan sonra susturularak bölgeden hemen uzaklaştırılan Havva Çilo Sevgen'in birinden para aldığına dair sosyal medyada dolaşan videolardaki şahıs öz oğlu Memet Tarık Sevgen çıktı.

Can Ataklı'nın Rizelilere hakaretine konu olan kadın konuştu

Can Ataklı'nın Rizelilere hakaretine konu olan kadın konuştu ile ilgili etiketler dava can ataklı havva çilo sevgen Rizeli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.