Can Ataklı'nın Erdoğan'ı devirmek için umudu doğal afetler!

Can Ataklı YouTube üzerinden yaptığı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevi bırakması için büyük afetlerin yaşanması gerektiğini savundu. "Erdoğan’ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım" diyen Ataklı, "Darbe ihtimalini en az görenlerdenim. Darbe, hem de bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok" ifadesini kullandı.

Can Ataklı, yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nefretiyle gündeme geldi.
 YouTube üzerinden bir yayın yapan Ataklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevini bırakması için yaşanmasını istediği senaryoları anlattı.

"DARBE YAPABİLECEK KABİLİYET YOK"

Konuşmasına darbe ihtimali ile başlayan Ataklı, "Darbe ihtimalini en az görenlerdenim. Darbe, hem de bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok. Bana göre darbe yapmak çok zor." dedi.

Can Ataklı'nın Erdoğan'ı devirmek için umudu doğal afetler!

"Tayyip Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım." diyen Ataklı şöyle devam etti:

"ÇOK BÜYÜK CAN KAYBINA YOL AÇABİLECEK DOĞAL AFETLER…"

"Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, başka bir doğal felaket… Çok büyük sel, çok büyük yangınlar… Hani Avustralya'yı yakan yangın vardı ya o kadar büyük yangınlar, deprem, çok büyük can kaybına yol açacak sel felaketi gibi… Ama en korkutucu olan Türkiye'nin bir askeri başarısızlık elde etmesi."

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

AK Parti İBB Meclis Üyesi Mücahit Birinci, skandala sosyal medyadan "İşte dünden beri bize saldıranların cisimleşmiş hali. Sn Cumhurbaşkanımızın demokrasi dışı yollarla nasıl gideceğini düşlüyor." sözleriyle tepki gösterdi.

Can Ataklı'nın Erdoğan'ı devirmek için umudu doğal afetler! - Resim : 2

Can Ataklı'nın Erdoğan'ı devirmek için umudu doğal afetler! - Resim : 3

Can Ataklı'nın Erdoğan'ı devirmek için umudu doğal afetler! - Resim : 4

Can Ataklı'nın Erdoğan'ı devirmek için umudu doğal afetler! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan can ataklı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.