Can Ataklı'nın "Akşener" palavrası sahipsiz kaldı!

Can Ataklı son atağında yine ofsayta yakalandı! TELE 1 programcısı Ataklı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki asparagas haberine kanalı TELE 1'in yönetimi şerh koydu... Kanal iddialarla ilgili "Bizimle ilgisi yok" açıklaması yapmak zorunda kaldı...

TELE 1 programcısı Can Ataklı, geçtiğimiz perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çok yakın bir ismin, iki saate yakın süren bir görüşme yaptığını iddia etti.

Ataklı, bu görüşmede Erdoğan'ın İYİ Parti'ye "parlamenter sisteme" geçiş konusunda bir teklif sunduğunu öne sürdü. 

Can Ataklı YouTube kanalından "Erdoğan'ın gizli görüşmesi Bahçeli'yi çok kızdırdı" başlığı ile yayınlanan videosunda "Geçtiğimiz perşembe ya da cuma günü. Kim olduğunu söylemeyeceğim ama evinde yani anlatabiliyor muyum." ifadelerini kullandı.

Ataklı'nın bu sözlerine ilk yanıt ise iddianın muhataplarından değil, Can Ataklı'nın program yaptığı TELE 1 televizyonunun kurucusu Merdan Yanardağ'dan geldi.

Can Ataklı'nın ortaya attığı oldukça soyut iddia ile televizyon kanalı arasına mesafe koymak isteyen Yanardağ şu ifadeleri kullandı;

"Can Ataklı'nın kamuoyuyla paylaştığı bu iddia, tamamıyla kişisel istihbaratına dayanmaktadır. TELE1'in bilgisi dışındadır ve önceden TELE 1 ile de paylaşılmamıştır. Yıllık izinde olduğu dönemde, kişisel YouTube kanalından yayınlamıştır. Biz de ilgiyle takip ediyoruz."

Can Ataklı'nın "Akşener" palavrası sahipsiz kaldı! ile ilgili etiketler Meral Akşener Merdan Yanardağ can ataklı tele 1
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.