Can Ataklı'dan yerli otomobil TOGG hazımsızlığı: "Ben arabanın sahibini görmedim daha"

Foncu medyaya ve CHP'ye verdiği destekle bilinen Can Ataklı, şimdi de yerli otomobil TOGG'u hedef aldı. Ataklı, "Yerli otomobili 1960'da yaptık zaten. İlk defa araba yapıyoruz ben arabanın sahibini görmedim daha ya. Farkında mısınız kim TOGG'un sahibi?" ifadelerini kullandı.

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Can Ataklı, yerli otomobil TOGG hakkında açıklamalarda bulundu. TOGG'a devletin destek vermesini hazmedemeyen Ataklı, "Farkında mısınız kim TOGG'un sahibi?" diye sordu.

"KİM TOGG'UN SAHİBİ?"

Kendi Youtube kanalından açıklamalarda bulunan Can Ataklı, "Yerli otomobil, yerli otomobil, kardeşim yerli otomobili 1960'da yaptık zaten. Herkes unutuyor gidiyor. 'Anadolu' unutuyorlar. İlk defa araba yapıyoruz ben arabanın sahibini görmedim daha ya. Farkında mısınız kim TOGG'un sahibi? Mustafa Varank. Başkasını görüyor musunuz? Varsa yoksa hükümet, onlar anlatıyorlar. Sahibi kim?" ifadelerini kullandı.

Can Ataklı'dan yerli otomobil TOGG hazımsızlığı: "Ben arabanın sahibini görmedim daha" ile ilgili etiketler TOGG Can Ataklı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.