Can Ataklı'dan yeni S-400 şartı: Önce aktif edilsin

Katıldığı bir canlı yayında 'Türkiye S-400'leri getiremez, getirirse özür dilerim' ifadelerini kullanan gazeteci Can Ataklı, geçtiğimiz hafta S-400'lerin Sinop'ta test edilmesinin ardından şimdi de 'S-400'ler aktif edilirse özür dileyeceğim' açıklaması yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait S-400'ler, 6 ve 7 Ekim'de Sinop'ta test edilmişti. Başarıyla gerçekleştirilen testlerin ardından, Türkiye S-400 alamaz”, “Alsa da kullanamaz” şeklinde ifadeler kullanan isimlerin açıklamaları gündeme geldi.

 

'GETİREMEZLER' DEMİŞTİ

Gazeteci Can Ataklı da katıldığı bir televizyon programında “Dediler ki S-400'ler mutlaka geliyor. Hala aynı kanıdayım abi, getir diyorum hadi. Diyorsunuz ki, ‘Getirirse ne olacak?' Tamam özür dileyeceğim buradan. Getiremez” şeklinde bir ifade kullanmıştı.

Korkusuz gazetesindeki köşesinde kendisine hatırlatılan bu sözlere yönelik bir yazı yayımlayan Ataklı, S-400'ler aktif hale getirildiğinde özür dileyeceğini açıkladı.

''ÖZÜR DİLEMEK AYIP BİR ŞEY DEĞİLDİR''

Ataklı, yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Ben de başından beri ‘S-400'lerin alınsa bile asla aktif hale getirilmeyeceğini' söyleyenlerdenim. Bir TV konuşmamda, “Tamam getirip kursunlar, o zaman ben de özür dilerim” demiştim. Hemen yazayım; S-400'ler gerçekten aktif hale getirilsin özür dilemekten hiç yüksünmem. Özür dilemek ayıp bir şey değildir.”

Can Ataklı'dan yeni S-400 şartı: Önce aktif edilsin ile ilgili etiketler S-400 Türkiye Sinop Test can ataklı korkusuz özür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.