Can Ataklı'dan 'darbe' itirafı

CHP'ye yakın televizyon kanalı Tele1 sunucusu Can Ataklı, 104 emekli amiralin yayınladığı bildiriye ilişkin konuştu. Bildiri ile ilgili ulaştığı bazı bilgilerin olduğunu söyleyen Ataklı, "Darbenin eşiğinden dönüldü" dedi. Ataklı'nın o videosunu sosyal medyada paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek,"İtiraflar önemli!" ifadesini kullandı.

Türkiye 104 emekli amiralin yayınladığı darbe imalı bildiriyi tartışmaya devam ederken, Tele1 sunucusu Can Ataklı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kişisel YouTube kanalında konuşan Ataklı, darbe itirafında bulundu.

"DARBENİN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ"

Ataklı, "Evet amiraller darbe yapmazlar ama bir darbenin ilk işaret fişeği olabilir, öncelik hazırlığı olabilirler. Bir darbenin eşiğinden dönüldüğü konusunda bazı bilgiler var. Kimin yapacağını çözemediğim bir darbenin eğişiğinden dönüldüğü konusunda bazı bilgiler var" dedi.

Can Ataklı'dan 'darbe' itirafı

MELİH GÖKÇEK: İTİRAFLAR ÇOK ÖNEMLİ

Ataklı'nın videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek "Bakın Can Ataklı neler söylüyor! İtiraflar önemli!" ifadesini kullandı.

Can Ataklı'dan 'darbe' itirafı ile ilgili etiketler Melih Gökçek Darbe video can ataklı tele1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.