Can Ataklı'dan iğrenç sözler: Şehitlik kavramıyla dalga geçti!

Gazeteci Can Ataklı PKK'nın katlettiği askerlerimiz ve vatandaşlarımızın şehit sayılmasıyla ilgili olarak dini değerlerimizi hiçe sayıp, "Şehitlik mertebesi bizim bileceğimiz bir şey değil" dedi.

Ataklı, burnunu çeke çeke şehitlik kavramıyla dalga geçti. Daha önce de her fırsatta Suriye'de şehit olan askerlerimizin şehit sayılmayacağına açıklamalarda bulunan ataklı şunları söyledi:

"Şehitlik mertebesi bizim bileceğimiz bir şey değil, biz sadece deriz, bu kadar. Öbürleri şehit cennete gittiler filan. Onu da bilmiyoruz kardeşim. Öyle oyduğu söyleniyor hangi şeye göre. Öyle olduğu söyleniyor. Şehitliğin bir tek anlamı var dini yaymak için ölene şehit denir o kadar. Sonra vatan savunması falan demişler o yazmıyor bir yerde. Korucu ölmüş şehit, köylü can kaybı... Şimdi köylü ölmüş ona da şehit. Bazı kutsal tanımları bu kadar rahat kullanmamamız lazım."

Can Ataklı'dan iğrenç sözler: Şehitlik kavramıyla dalga geçti! ile ilgili etiketler Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.