Can Ataklı İmamoğlu'nu ve CHP'yi eleştirdi: 'AK Parti ordaydı, CHP tatildeydi'

Gazeteci Can Ataklı, İstanbul'da etkili olan sel felaketinde tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ve CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. 'O gece AK Parti sel bölgesindeydi, CHP yoktu' diyen Ataklı, 'Alarm gelince Kılıçdaroğlu'nun hemen İmamoğlu'nu araması lazımdı' ifadelerini kullandı.

Gazeteci Can Ataklı, yayınladığı Youtube videosunda sel felaketinde tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. 

'AK PARTİ SEL BÖLGESİNDE AMA CHP YOK'

Ataklı, Kılıçdaroğlu'nun da sel felaketinde sessiz kalmasını ve görev başında olmamasını eleştirirken  "AK Partililerin hepsi sel bölgesinde. Vali sel bölgesinde ama CHP’liler yok, diğer muhalefet yok. Alarm gelince Kılıçdaroğlu’nun hemen İBB Başkanını araması lazımdı. O gece CHP’li başkanlar ortak bir görüntü vermeliydi ama onlar tatildeydi" dedi. 

 

 

Can Ataklı İmamoğlu'nu ve CHP'yi eleştirdi: 'AK Parti ordaydı, CHP tatildeydi' ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu tatil Sel (Doğa olayı) CHP Kemal Kılıçdaroğlu can ataklı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.