CHP'deki ahlaksızlıkları böyle örtmeye çalıştı

CHP'de günlerdir konuşulan taciz ve tecavüz olaylarına ilişkin besleme medya TELE 1'de skandal bir yayına imza atıldı. Canlı yayında CHP'li aklamaya çalışan Can Ataklı, "'Buraya kadar geldik bu heralde biraz yollu' diye düşünmüş olabilir." diyerek tacizciyi savundu.

CHP'li belediyeler tarafından fonlanan besleme medya TELE1'de tecavüz ve taciz olayları nedeniyle gündemden düşmeyen CHP'yi aklama yarışına girişildi.

Tacizle suçlanan CHP'li yönetici sayısının 5'e çıkmasını umursamadan savunma yapan Can Ataklı, "Bakın bir şey söyleyeyim bize de geliyor bunları yayınlayın diye. Yayınladık bir hepsi var. Ama ikisi aynı şey değil bunu anlatayım." diyerek tecavüz ve tacizin farkını anlattı.

"BİRAZ YOLLU DİYE DÜŞÜNMÜŞ OLABİLİR"

Tacizi 'hoş olmayan bir olay' olarak nitelendiren Ataklı, "Karşılıklı ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Kadınlar şikayetçi oluyor. Taciz olmaz mı olur. Bunlar günlük hayatta çok sık görülen olaylar. Bu erkeğin densizliğinden, sapıklığından, saçmalığından da olabilir. 'Buraya kadar geldik bu heralde biraz yollu' diye düşünmüş olabilir. Kadın da 'Git işine' deyince olay çıkmış." diye konuştu.

Ataklı, skandal sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ne kadar melanet yuvası varsa ayaklandı şimdi: Tacizci CHP... Bi insaf! İnsan utanır sıkılır. 'Efendim siz de yazın'... Bu sabah geldi bana hem de CHP'lilerden. Çünkü niye, muhalif durumdalar. Bu fırsatta gider sanıyorlar. Böyle mi parti içi muhalefet yapacaksınız."

CHP'deki ahlaksızlıkları böyle örtmeye çalıştı

FATMANUR ALTUN'DAN TEPKİ

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, Ataklı'nın o sözlerini sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

Altun, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Tecavüz kültürünün klişeleri:
Gece vakti orada ne işi varmış
Kuyruk sallamıştır
Yollu sanmış
Her yerde olan şeyler
Rıza vardır
Abartı
Kol kırılır yen içinde kalır

Klişe antolojisi gibi konuşma. Feministlere, kadın derneklerine, CHP’li kadın gazetecilere iyi uykular"

CHP'deki ahlaksızlıkları böyle örtmeye çalıştı - Resim : 2

AKLAMA YARIŞINA ONLAR DA KATILDI

Öte yandan diğer besleme medya organlarının da taciz ve tecavüzü gizlemeye çalışan Canan Kaftancıoğlu'nu aklama yarışına dahil olduğu görüldü. Sözcü ise topa hiç girmemeyi tercih etti.

İşte o haberlerden bazıları:

CHP'deki ahlaksızlıkları böyle örtmeye çalıştı - Resim : 3

CHP'deki ahlaksızlıkları böyle örtmeye çalıştı - Resim : 4

 

CHP'deki ahlaksızlıkları böyle örtmeye çalıştı ile ilgili etiketler CHP Tecavüz Taciz can ataklı tele 1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.