Çamlıhemşin'de fotoğraf çektirirken dereye düşen turist kayboldu! İşte son görüntüleri

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Galer Düzü mevkiine gelen Ummanlı bir turist dere kenarında fotoğraf çektirmek istedi. Bir kayanın üzerine çıkan turist dengesini kaybederek suya düştü. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan turisti arama çalışması başlatıldı.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde, Galer Düzü mevkinde Ummanlı Al Rawahi Favvzi Faız Zaid (49), dere kenarında fotoğraf çektirmek için bir kayanın üzerine çıktı.

Çamlıhemşin'de fotoğraf çektirirken dereye düşen turist kayboldu! İşte son görüntüleri

Ummanlı turist dengesini kaybederek dereye düştü, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD, JAK, AKUT ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çamlıhemşin'de fotoğraf çektirirken dereye düşen turist kayboldu! İşte son görüntüleri - Resim : 2

Suyun bulanıklığı ve debisinin yüksek olması dolayısıyla dereye girip arama yapamayan ekipler, olayın yaşandığı bölgede karadan arama başlattı. Turisti arama çalışmaları sürüyor.

(İHA)

Çamlıhemşin'de fotoğraf çektirirken dereye düşen turist kayboldu! İşte son görüntüleri ile ilgili etiketler Rize Çamlıhemşin Turist dereye düştü fotoğraf çekimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.