Çamlıca Kulesi açılışında gülümseten anlar

İstanbul'un yeni simgesi Çamlıca Kulesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle gerçekleşti. Törende kurdeleyi kesmek için getirilen makaslar yetersiz kalınca Erdoğan'ın verdiği tepki ise gülümsetti.

Çamlıca Kulesi'nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kulenin açılışında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul projesiyle ilgili, "İnşallah haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temeli atıyoruz" dedi.

Kurdele kesimi sırasında ise gülümseten bir diyalog yaşandı. 

"NURETTİN BEY SEN DE PARMAKLARINLA KESİVER"

Kurdeleyi kesmek için getirilen makaslar yetersiz kalınca "Başka makas yok galiba" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, makassız kalan isimlere yönelerek "Neyse Nurettin Bey sen de oradan parmaklarınla kesiver" ifadesini kullandı.

Çamlıca Kulesi açılışında gülümseten anlar - Resim : 2

Çamlıca Kulesi açılışında gülümseten anlar ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca Kulesi açılış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.