Caminin korkuluklarında ölü bulundu

Antalya'da 30 yaşındaki Muzaffer Y. adlı kişi caminin üst katında bulunan korkuluklara iple asılı halde bulundu. Sağlık görevlilerinin öldüğünü belirlediği Muzaffer Y.’nin akşam namazından sonra imama, Kur’an okuyacağını ve namaz kılacağını söyleyerek camiyi kapattırmadığı ortaya çıktı.

Şoke eden olay, saat 19.00 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Kültür Mahallesi'nde bulunan Orhan Tolunay Camisi’nde yaşandı.

Yatsı namazını kılmak üzere camiye gelen Mikail Gül adlı vatandaş, üst katta bulunan kadınlar bölümündeki korkuluklarda bir kişinin iple boynundan asılı halde olduğunu gördü.

Caminin korkuluklarında ölü bulundu

Gül, bunu üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde asılı duran kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Polisin kimlik tespiti yaptığı kişinin Muzaffer Y. olduğu belirlendi.

Caminin korkuluklarında ölü bulundu - Resim : 2

"KUR'AN OKUYUP NAMAZ KILACAĞIM" DİYEREK CAMİYİ KAPATTIRMADI

Korkuluklarda asılı halde bulunan Muzaffer Y.’nin, bir süre önce Van'dan Antalya'ya geldiği belirlendi. Bir aydır Orhan Tolunay Camisi’nde Kur’an öğrenmeye gittiği öğrenilen Muzaffer Y.’nin akşam namazından sonra imama, Kur’an okuyacağını ve namaz kılacağını söyleyerek camiyi kapattırmadığı ortaya çıktı.

Caminin korkuluklarında ölü bulundu - Resim : 3

Polisin incelemesinin ardından Muzaffer Y.’nin cansız bedeni kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Caminin korkuluklarında ölü bulundu - Resim : 4

Muzaffer Y'yi korkuluklarda asılı olarak bulan o ana ilişkin Mikail Gül, “Yatsı namazını kılmak için camiye geliyorduk. Bugün yine geldik ve yukarıya çıktım. O esnada bir baktım arkadaş kendisini iple asmış. Tanıyordum kendisini ama çok samimi değildik. Yeni Kur’an okumaya başlıyordu. Camiye geldiğimde gördüğümüz manzara kötü oldu” diye konuştu.

(DHA)

Caminin korkuluklarında ölü bulundu ile ilgili etiketler Antalya cami Kepez Van Kur'an namaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.