Camide uygunsuz videolar çeken kadın yakalandı

Camilere ayakkabı ile girip uygunsuz şekilde görüntüler çeken ve bunu sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşan 'Büşra' isimli zanlı, Gaziantep'te gözaltına alındı.

Emniyet güçleri bir süredir camilere ayakkabı ile girip video çeken ve sosyal medya hesabından paylaşan kişinin peşine düştü.

Şüphelinin Gaziantep'te olduğu ve fotoğrafların da bu şehirde çekildiği anlaşıldı. Kent polisinin çalışması sonucu şüphelinin B.O. olduğu belirlendi. Şüpheli, gözaltına alındı.

VALİ: SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Cami içerisinde ayakkabıyla görüntü çekip sosyal medya uygulaması üzerinden paylaşım yapan B.O. Tespit edilerek TCK.153 kapsamında İbadethane ve Mezarlara Zarar Vermeden suç duyurusunda bulunulmuştur. Adli ve idari süreç devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

​'CAMİDE İSLAM DİNİNİN GEREKLERİYLE BAĞDAŞMAYAN PAYLAŞIM..."

Daha sonra valilikten yapılan yazılı açıklamada, ‘B.O'nun sosyal medya hesabı üzerinden camide İslam dininin gerekleri ile bağdaşmayan paylaşımda’ bulunduğu ifade edilerek, "Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan araştırma sonucunda şahsın kimliği tespit edilmiştir. Kimliği tespit edilen B.O'ya nöbetçi cumhuriyet savcısı tarafından 'ibadethane ve mezarlara zarar verme' suçundan işlem yapılmıştır." denildi.

Camide uygunsuz videolar çeken kadın yakalandı

Camide uygunsuz videolar çeken kadın yakalandı ile ilgili etiketler TikTok Gaziantep cami suç duyurusu davut gül

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.