Camide 10 yaşındaki kıza tecavüz girişimi

Bursa'da 10 yaşındaki bir çocuğa camide tecavüz etmeye çalıştığı öne sürülen adam, çevredekiler tarafından darp edildi. Hesap sorulan adamın kendisini "İhtiyacı varmış öyle dedi" sözleriyle savunması ise kameraya yansıdı.

 Bursa İnegöl'de 10 yaşındaki kız çocuğuna camide tecavüz etmeye çalıştığı iddia edilen bir kişi çevredekilerce darp edildi.

O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken adamın kendisini savunmak için söylediği sözler de tepki çekti.

Adamın darp edildiği anın görüntülerini Twitter hesabından paylaşan @writesirius adlı bir kullanıcı "Bu arada benim de anlatmam gereken birşey var. Bugün ben dışardaydım ve benim olduğum yerden biraz uzağında bir yerde bu adam 10 yaşında ki bi kıza tecvüz etmiş." ifadesini kullandı.

Paylaşımın devamında şu sözler yer aldı:

"Ve adam videoda diyor ki “İhtiyacı varmış öyle dedi” 10 yaşında ki bir kızın buna ihtiyacı varmış.. Bir adam o abdest alma yerine girmiş sesi duymuş ne olduğunu anlamamış sesi dinlemiş 10 dakika boyunca sonra içeride ne olduğu anlayınca kapıyı falan açmaya çalışmış ama kilitlemiş adam sonra ne oldu tam bilmiyorum ama kız kapı falan açılınca direkt kaçmış. Umarım cezasını verirler bu adamım. İlk sürünsün sonra gebersin. Söylenecek o kadar çok şey var ki..belki de bunca kadınlara, küçük kızlara yapılan şeyler arasında bu küçük bile kalabilir."

Camide 10 yaşındaki kıza tecavüz girişimi

Camide 10 yaşındaki kıza tecavüz girişimi - Resim : 2

'TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ'

Bursa’nın yerel Yıldırım Gazetesi’nin dünkü haberinde ise olayla ilgili şu bilgiler aktarıldı:

“İnegöl’de bulunan bir caminin gasilhane bölümünde küçük kızı taciz eden adamı yakalayan cami cemaati linç etti.

Edinilen bilgiye göre olay saat 14.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre öğlen namazını Yenice Mahallesi’ndeki Doktor Halil Bey Camisi’nde eda etmek için camiye gelen bir vatandaş, caminin gasilhane bölümünden sesler geldiğin duydu. Gasilhane bölümünde 10 yaşındaki küçük kızı taciz ettiği öne sürülen 45 yaşındaki H.H.Ü’yü dövmeye başladı. Tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs daha sonra emniyet ekiplerine teslim edildi. Olay ile alakalı soruşturma başlatıldı.”

Gazete konuyla ilgili bugünkü haberinde ise “Adliyeye sevk edilen sapık tutuklanarak cezaevine gönderildi” diye yazdı.

Camide 10 yaşındaki kıza tecavüz girişimi ile ilgili etiketler Bursa cami istismar Çocuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.