Cami tuvaletinde bulundu!

Kağıthane'de, cuma namazına gitmek için evden çıktığı belirtilen ve bir daha haber alınamayan 73 yaşındaki Mehmet Demiröz cami tuvaletinde ölü bulundu.

DHA'nın haberine göre, olay, Merkez Mahallesi Çobançeşme Caddesi Hz. Osman Cami'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cuma namazına gitmek için evden çıkan Mehmet Demiröz'ün uzun bir süre geçmesine rağmen eve dönmemesi üzerine ailesi telefonla ulaşmaya çalıştı. Telefonuna cevap vermemesinin ardından telaşlanan yakınları, cami civarı ve çevredeki hastanelerde aramalarına rağmen Demiröz'ü bulamadılar.

BUGÜN OĞLU BULDU

Aramalarına bugün de devam eden yakınları, Mehmet Demiröz'ü Hz. Osman Camii'nin tuvaletinde yere yığılmış olarak buldu. Sağlık ekiplerince hayatını kaybettiği tespit edilen Demiröz'ün cesedi üzerinde, olay yeri inceleme polisinin yaptığı incelemede herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmadığı öğrenildi. Mehmet Demiröz'ün cesedi cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurum morguna kaldırıldı.

 

Cami tuvaletinde bulundu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.