Cami silüetine kızan taraftara Köln'den 'güle güle' mesajı

Bundesliga takımlarından Köln'ün deplasman formalarında yer alan cami silüetine kıza bir taraftar üyeliğini bıraktığını söyledi. Köln'den yapılan açıklamada ise üyeliği bırakan taraftara 'Güle güle' mesajı verildi.

Bundesliga takımlarından Köln’ün yeni sezon formalarında dikkat çeken cami silüetine kızarak üyeliği bırakan taraftara büyük tepkiler geldi. Müslüman karşıtı olan üyenin kulüpten ayrılma talebi onaylanırken yeni formalar büyük dikkat çekti.

Bundesliga takımlarından Köln’ün 2020-2021 sezonu deplasmanda formaları büyük dikkat çekti. Köln şehri silüeti içerisinde caminin bulunduğu formaların tanıtımı sonrasında bir taraftar takımda üyeliğini resmen sona erdirdiğini söyledi.

Köln’ün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Bir taraftar, formalara cami yerleştirilmesinden dolayı takımdaki üyeliğini bıraktığını bildirdi. Biz de kendisine 'Tüzüğü okumadın mı' diyoruz. Bu iptali onaylamaktan mutluluk duyuyoruz. Forma hakkındaki fikir için de teşekkürler. Haydi güle güle” ifadelerine yer verildi.

Köln’ün bu kararı Türk gurbetçiler tarafından ayakta alkışlandı.

Cami silüetine kızan taraftara Köln'den 'güle güle' mesajı ile ilgili etiketler cami köln forma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.