Cami sahnesi izleyiciyi ekrana kilitledi!

Show TV'nin 'Ay Yapım' imzalı reyting rekortmeni dizisi Çukur, yeni sezon ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Babasını öldüren Yamaç, İdris'i öldürdüğü sahnede son nefesini verirken okuduğu duayı unutamadı. Camiye giderek bu duanın anlamını soran Yamaç'ın sahnesi izleyicileri ekrana kilitledi.

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, 3. yeni sezon, 68. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Çukur yeni sezon ilk bölümde, babasıyla birlikte Yücel'in kurduğu tuzağa düşen Yamaç, rehin alınan aile fertlerinin öldürülmemesi için babası İdris'i vurdu. İdris Koçovalı'nın ise ölmeden önce okuduğu son dua Yamaç'ın aklında hiç çıkmadı. Aylarca kaldığı akıl hastanesinden tahliye olan Yamaç, duanın anlamını bir camiye giderek hocaya sordu.

İdris’in ölürken söylediği son sözler aklından bir türlü çıkmayan Yamaç ne olduğunu öğrenmek için Cami’ye gidip imamın karşısına oturdu. Babasının son sözlerini tekrarlayan Yamaç sözlerin geçtiği ayetin anlamını öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Çukur 68. bölümdeki bu final sahnesi ise sosyal medyada gündem oldu.

USTA OYUNCU DAHİL OLDU

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Perihan Savaş, Necip Memili ve Rıza Kocaoğlu'nun yer aldığı, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna usta oyuncu Salih Kalyon dahil oldu. Salih Kalyon dizide Aliço'nun babası rolünü canlandıracak.

Cami sahnesi izleyiciyi ekrana kilitledi!

 

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.