Cami restorasyonunda üzücü kaza yaşandı

Denizli'de cami restorasyonunda çalışan genç nakkaş iskeleden düştü. Namaz için camiye gelen imam ve cemaat 20 yaşındaki Akif Veli Özbek'in cansız bedeni ile karşılaştı. Genç nakkaşın pazar günü izinli olduğu ancak memleketine erken dönebilmek için fazla mesai yaptığı öğrenildi.

Olay, Baklan ilçesi Boğaziçi Mahallesinde Boğaziçi Mahalle Camii'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş’ta yaşayan Akif Veli Özbek, 2 hafta önce restorasyon çalışmaları devam eden caminin, kubbelerine cami nakışı yapmak için ilçeye geldi.

Cami restorasyonunda üzücü kaza yaşandı

Genç nakkaş, işini bitirip memleketine dönmek için pazar günü fazla mesai yaptığı sırada bulunduğu iskeleden düştü. Yatsı namazı kılmak için camiye giden imam ve cemaat, 20 yaşındaki nakkaşı yerde hareketsiz yatarken buldu.

Cemaatin, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Özbek’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Cami restorasyonunda üzücü kaza yaşandı - Resim : 2

Savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Özbek’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne gönderildi.

Cami restorasyonunda üzücü kaza yaşandı ile ilgili etiketler Denizli cami Restorasyon nakkaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.