Cami hoparlöründen ‘Çav Bella’ çalınca havalara uçmuştu! İşte CHP'li Özdemir'in gerçek yüzü...

İzmir'de cami hoparlörlerinden 'Çav Bella' marşının çalması karşısında mutluluktan havalara uçan CHP'li Banu Özdemir'in terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye destek verdiği ortaya çıktı.

İzmir'de alçak bir sabotaj yapılarak cami hoparlörlerinden İtalyan marşı Çav Bella çalınması skandalının ardından CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'den tepki çeken paylaşımlar geldi.

Skandalı sevinçle karşılarcasına paylaşımlar yapıp ardından şaka yaptığını ileri süren Banu Özdemir'in ise ilginç bir fotoğrafı ortaya çıktı.

'KOBANE'DE DİRENEN KADINLARA BİN SELAM'

Savunma ve Güvenlik Stratejileri Analisti Yusuf Alabarda, Özdemir'in 'Kobane'de direnen kadınlara bin selam' yazısının önünde çekilmiş skandal fotoğrafını, 'Mabedlerimizden Çav Bella çalınmasını keyifle ve ağzı sulanarak paylaşan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı hanımefendi ile tanıştırayım sizi..' ifadeleriyle paylaştı.

 

 Cami hoparlöründen ‘Çav Bella’ çalınca havalara uçmuştu! İşte CHP'li Özdemir'in gerçek yüzü...

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Müftülüğün ses sistemini sabote ederek bazı camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılması eylemini gerçekleştiren ve eyleme ilişkin videoları övücü ifadelerle sosyal medya hesaplarından paylaşanlar hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Cami hoparlöründen ‘Çav Bella’ çalınca havalara uçmuştu! İşte CHP'li Özdemir'in gerçek yüzü... ile ilgili etiketler İzmir CHP cami çav bella
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.