Camdan ailesine son bakış!

Konya'da marketten dönen çift, evlerinin önünde husumetli oldukları komşusu tarafından öldürüldü. Saldırıyı duyup camdan bakan ailenin 9 yaşındaki çocuğu ise anne ve babasının son anlarına şahit oldu.

Konya'da market alışverişinden dönen Gonca (39) ve Abdullah Koçak (40), evlerinin önünde aralarında husumet bulunan komşusu Özkan C. tarafından silahlı saldırıya uğradı ve kanlar içinde yere yığılan ailenin 9 yaşındaki oğlu pencereden dehşet verici anları gördü.

Camdan ailesine son bakış!

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan çift, ihbar üzerine çağrılan sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Otomobiliyle kaçan Özcan C. de kısa sürede polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. 

GERİYE OĞULLARINA ALDIKLARI ÇİKOLATA KALDI

Dehşet verici olayda ailesinin son anlarını, silah seslerini duyup pencereden bakan çiftin oğlu Emre Koçak anbean yaşadı. Pencereden bakan talihsiz çocuk yerde anne ve babasının cansız bedenlerini gördü. Koçak çiftinin marketten oğulları için aldığı çikolata ile ekmek ve diğer malzemeler ise saldırı sonrası yola saçıldı. 

Camdan ailesine son bakış! - Resim : 2

Camdan ailesine son bakış! ile ilgili etiketler Saldırı cinayet Komşu Çocuk ölüm aile
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.